Tatăl copiilor Leticiei Calderón a suferit un atac cerebral. Actrița și-a dus fiii să petreacă timp alături de Juan Collado

Publicat pe 30.11.2023 la 17:45 Actualizat pe 30.11.2023 la 17:05

Leticia Calderon trece prin clipe dificile, după ce tatăl copiilor săi a suferit un atac cerebral. Actrița și-a dus copiii la tatăl lor pentru a petrece timp alături de el într-o zi cu multă însemnătate când este sărbătorită Ziua Internațională a Tatălui.

Leticia Calderón

Happy Channel

Actrița a vorbit despre cum se simte Juan Collado după ce "a suferit un atac ischemic" în urmă cu câteva zile. Carlo și Luciano, copiii din prima căsătorie a actriței, și-au văzut tatăl bolnav și într-o stare avansată de rău, după ce a suferit un accident cerebral.

Fostul soț al Leticiei Calderon și tatăl copiilor săi a suferit un atac cerebral și a trecut prin două operații

Era în noaptea de 4 iunie când avocatul, partenerul Yadhirei Carrillo, a fost transportat de urgență de la Reclusorio Norte la un spital, ambele din Ciudad de Mexico, potrivit relatărilor din ziarul Reforma.

Într-un comunicat difuzat de El Universal, soția și copiii săi au explicat ulterior acesta "a suferit un atac ischemic", care "este un accident asemănător unui atac cerebral", relatează Univision.com.

Medicii au efectuat un "cateterism cu angioplastie coronariană și plasarea unui stent cu eliberare de medicamente în ramura posterolaterală și în ramura marginală obtuză".

Rudele sale au declarat că acesta trebuie "să rămână sub supraveghere strictă până când va fi stabilizat" și își va reveni complet.

Citește și: Poză rară cu Leticia Calderon și tatăl său. Actrița Esmeralda, care a cucerit o generație cu ochii săi de smarald, și-a surprins fanii

Cum se simte fostul soț al Leticiei Calderón

La puțin peste o săptămână de la incident, Lety Calderón a dezvăluit cum se simte Juan Collado, care se află în prezent la Centro Femenil de Reinserción Social, sub îngrijirea medicilor.

"Se simte foarte bine, a suferit deja a doua operație", a declarat ea într-un interviu pentru "De primera mano", difuzat joi, 15 iunie.

"Am fost în comunicare cu 'Juanito' (primul fiu al litigantei) și ne-a informat că se recuperează, iar acesta este un lucru bun", a adăugat ea.

Citește și: Leticia Calderón își dorește să împartă platourile de filmare cu acest actor: “Întotdeauna l-am admirat”

În articolul

Tatăl copiilor Leticiei Calderón a suferit un atac cerebral. Actrița și-a dus fiii să petreacă timp alături de Juan Collado

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x