Poză rară cu Leticia Calderon și tatăl său. Actrița Esmeralda, care a cucerit o generație cu ochii săi de smarald, și-a surprins fanii

Publicat pe 25.08.2023 la 18:00 Actualizat pe 20.08.2023 la 13:50

Leticia Calderon este una dintre cele mai îndrăgite actriței, cunoscută din rolul Esmeralda, o producție specială difuzată cu mulți ani în urmă în România.

Leticia Calderon

TV Happy

De atunci a devenit extrem de cunoscută prin intermediul telenovelei care a fost difuzată în multe țări din lume. Puțini știu însă foarte multe detalii despre familia ei care a ajutat-o să devină cine este astăzi și a susținut o în fiecare pas.

Leticia Calderon a dezvăluit admiratorilor o poză cu tatăl său. Cum arată bărbatul care a susținut-o necondiționat

Era doar o tânără atunci când o juca pe Esmeralda și impresiona cu talentul său actoricesc. În memoria oamenilor a rămas ca tânăra cu ochii ca smaraldul ce a reușit să cucerească o lume întreagă. Producția Esmeralda este una dintre marile telenovele care i-au consacrat drumul în actorie.

Însă, ea nu a reușit singură să aibă parte de succes, ci în spatele ei a avut o armată de oameni ce au împins-o spre culmile reușitei. Printre ei se numără inclusiv familia. De curând, ea dezvăluit o fotografie rară cu tatăl său pe care puțini au avut ocazia să îl vadă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Tuturor tăticilor care au muncit din greu pentru a le oferi copiilor o educație, o casă și ceva de mâncare, le mulțumesc foarte mult. Celor care, în ciuda orelor de lucru, vin acasă să se joace, să vorbească și/sau în timp ce iau cina află ce au făcut copiii lor, le mulțumesc. Îți mulțumesc că ne susții. Știu că au fost momente de chin, dar nu s-au dat bătuți. Vă mulțumim că vă bucurați de fiecare minut al copiilor voștri. Pentru toate acestea și multe altele. LA MULTI ZI TATA!!! Așa a fost tatăl meu, CEL MAI BUN!", a scris Lety.

Citește și: Lety Calderón a primit un cadou unic din partea copiilor săi. Cum a surprins-o Luciano pe mama sa

Trecerea anilor și-a spus cuvântul pentru cea care era atât de frumoasă în tinerețe, însă, așa cum fiecare vârstă are farmecul ei, Leticia Calderon are o frumusețe specială. Ochii săi au rămas la fel de frumoși, dar tenul a fost brăzdat de timp, de emoții și de tot ce a trăit.

Frumoasa blondă cu ochii verzi s-a confruntat cu multe greutăți de-a lungul vieții. Pentru cariera de actriță și rolurile ei faimoase din El camino secreto, La indomable, Prisionera de amor, El diario de Daniela, Laberintos de pasion și multe altele.

Leticia a câștigat în 1984 premiul cea mai bună actriță în rolul de debut pentru Amalia Batista, iar în 2000 a câștigat premiul cea mai bună actriță în rol principal pentrul rolul din Laberintos de pasion.

În articolul

Poză rară cu Leticia Calderon și tatăl său. Actrița Esmeralda, care a cucerit o generație cu ochii săi de smarald, și-a surprins fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Henry Cavill şi Natalie Viscuso vor deveni părinţi pentru prima oară. Cum a anunţat actorul că va avea un copil
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x