Thalía prepară o rețetă inedită cu dovleac. Diva apare în bucătărie așa cum rareori a fost văzută

Publicat pe 28.01.2024 la 21:00 Actualizat pe 26.01.2024 la 21:03

Thalía și-a surprins fanii cu o nouă postare în mediul online. Vedeta apare în bucătărie în timp ce gătește o rețetă celebră.

Thalía poartă părul desprins

Thalía prepară o rețetă inedită cu dovleac

Getty Images

Nu este pentru prima oară când diva muzicii latino își uimește fanii cu aparițiile sale în mediul online. De data aceasta vorbim despre prezența sa în bucătărie, acolo unde gătește o rețetă cu dovleac.

Thalía prepară o rețetă inedită cu dovleac

Cu peste 21 de milioane de fani pe pagina personală de Instagram, vedeta reușește să mențină pasul cu tot ceea ce se întâmplă în prezent pe rețelele sociale. De la colaborări inedite, până la prezentarea unor piese noi, dar și rețete Thalía se bucură ca de obicei de susținerea fanilor din lumea întreagă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cel mai recent filmuleț, diva muzicii latino prepară cu rețetă cu dovleac și demonstrează că are talent de gospodină. A marcat vieților fanilor cu telenovelele în care a jucat de-a lungul timpului. Au rămas în istorie Maria Mercedes, Marimar și Maria la del Barrio, fiind cele mai apreciate producții ale anilor ’90.

Citește și: Becky G și Thalía, o nouă întâlnire de excepție. Cele două artiste vorbesc despre diferența dintre generații

Marimar a dăruit tuturor telespectatorilor cele mai frumoase amintiri cu îndrăgita Thalía, însă de asemenea a punctat faptul că răzbunarea nu îți readuce înapoi demnitatea. Într-una dintre scene, Marimar este obligată să ia cu dinții o geantă. Ani mai târziu, aceeași umilință o îndură aceeași Angelica din partea frumoasei Marimar.

S-a demonstrat de asemenea în aceleași telenovele faptul că iubirea proprie este mai important decât cea a lumii din jur. De asemenea, ajutorul și iubirea pot veni din locuri cu totul neașteptate. O altă idee pe care fanii au desprins-o din telenovele este că o inimă nobilă nu se schimbă pentru bani. Cu toate că timpul a trecut, amintirile pe care le-a lăsat Thalia fanilor vor rămâne pentru totdeauna. Născută pe 26 august 1971, aceasta s-a căsătorit cu Tommy Mottola în 2000 și a rămas pe parcurs o persoană influentă în lumea latino. Nu au lipsit certurile și scandalurile de familie, însă a știut în repetate rânduri să le evite.

Thalía a publicat o nouă fotografie cu fiul Matthew

De cele mai multe ori ține să aibă o viață personală privată, departe de ochii celor curioși. Copiii săi sunt expuși doar în anumite momente ale vieții așa cum a fost clipa în care a împlinit 52 de ani.

Citește și: Relatiile faimoasei Thalía înainte de a deveni soția lui Tommy Mottola. Care au fost partenerii divei de-a lungul timpului

O fotografie pe care a postat pe pagina personală de Instagram demonstrează cât de mult a crescut fiul său Matthew. Și-a serbat ziua de naștere înconjurată de cei dragi, moment în care și fanii au felicitat-o pe rețelele sociale. Sabrina Sakäe, fiica vedetei, urmează să împlinească 16 ani și fotografii cu aceasta au putut fi văzute doar pe pagina de socializare a mamei sale celebre.

“Ce noroc să-mi pot petrece ziua de naștere înconjurată de oameni pe care îi apreciez și pe care îi iubesc profund. Ai mei Tommy Mottola și Matthew și corul special din cadrul restaurantului cântând Las Mananitas într-un stil italienesc. A fost o zi de naștere foarte relaxată și plină de iubire. Vă mulțumesc fanilor pentru atât de multe torturi, mesaje și texte pe care mi le-ați trimis. Vă iubesc. O să dorm cu un zâmbet imens pe față și o să continui sărbătoarea până la finalul lunii august.”, a scris vedeta.

În articolul

Thalía prepară o rețetă inedită cu dovleac. Diva apare în bucătărie așa cum rareori a fost văzută

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x