Becky G și Thalía, o nouă întâlnire de excepție. Cele două artiste vorbesc despre diferența dintre generații

Publicat pe 22.01.2024 la 19:21 Actualizat pe 22.01.2024 la 11:20

Două dintre cele mai mari staruri din prezent au ținut să se conecteze într-o conversație de excepție despre depășirea barierelor, protejarea păcii și cum au reușit să îmbine balanța între cultura mexicană și cea americană. Despre ce este vorba.

Becky G și Thalía stau îmbrățișate pe scenă

Becky G și Thalía pe scena Premiilor Lo Nuestro. 19 februarie 2015

Getty Images

La scurtă vreme după ce divele muzicii pop s-au întâlnit pentru o sesiune foto, au decis care dintre melodiile lor preferate trebuie să fie pe fundal. Au ales Bad Bunny - Tití Me Preguntó, fiind una dintre cele mai populare la momentul actual. Vocea Thalíei se aude din fundal, fredonând una dintre frazele memorabile: Prima mea iubire s-a numit Thalía.

Becky G și Thalía, o nouă întâlnire de excepție

De când interpreta melodiei Amor a la Mexicana a invitat-o pe Becky G să colaboreze în 2015, cele două au rămas prietene apropiate. Și-au împărțit complimente și au ținut să-și ofere sfaturi. Carierele sale sunt de-a dreptul similare, în ciuda diferenței de generații. Thalía, care a început cariera de artistă în 1981 pe când avea 9 ani, a scos pe piață primul album solo în anii ’90. A devenit una dintre cele mai ambițioase vedete latino și a jucat în telenovele precum Marimar și María la del Barrio.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, Becky G și-a început cariera la vârsta de 9 ani, după ce a scos pe piață single-ul Shower. În 2014, lumea divertismentului arăta complet diferită. De atunci, a reușit să pătrundă și în cultura latino, realizând hituri pop și reggaeton în spaniolă și având o discografie bilingvă ce a fost încă de la început complet eclectică.

Citește și: Relatiile faimoasei Thalía înainte de a deveni soția lui Tommy Mottola. Care au fost partenerii divei de-a lungul timpului

Ambele artiste sunt pline de umor și vorbărețe, având glume interminabile despre viața pe care au trăit-până în prezent. De când a început conversația lor, a fost clar că simpla conexiune este de ajuns. Au vorbit despre identitate, spiritualitate și terapie, împărtășind cu fanii mândria de a fi mexicane.

“Sunt foarte bucuroasă și onorată pentru că sunt aici cu tine pentru că acum 8 ani când am început în această industrie tu mi-ai oferit prima oportunitate de colaborare cu piesa “Como Tú No Hay Dos.” Cea mai frumoasă amintire a mea este de când ne aflam la filmări și vorbeam cu mama mea la telefon și tu i-ai spus mamei mele că sunt bine, că ne distrăm.”, a spus Becky G.

Cum și-a început Thalía cariera

În prezent este una dintre cele mai cunoscute vedete din lume, însă începuturile sale în lumea divertismentului nu au fost atât de plăcute. Artista a povestit cum s-a petrecut totul și ce a simțit pe atunci, la vârsta copilăriei.

Citește și: Thalía este din nou criticată de fani. De data aceasta se spune că diva apelează la prea multe filtre

“Pot să-ți spun că atunci când am început a fost oribil. A fost împotriva unui ocean plin cu rechini. Din fericire am avut-o pe mama mea, a fost primul meu manager. Am devenit faimoasă pentru că am făcut parte dintr-o telenovelă, apoi dintr-un grup, apoi dintr-un alt grup...”, a spus Thalía.

La un moment dat, diva muzicii latino a simțit că vocea sa nu este îndeajuns de puternică și a dorit să se facă auzită așa cum nu a mai fost până atunci. De aceea, a luat decizia să pornească totul pe cont propriu. De asemenea, spune că are două familii.

“Dumnezeu este primul, înaintea tuturor. Care sunt celelalte priorități? Am două familii: îl am pe soțul meu, copiii, dar îi am și pe fanii mei, familia Thalía. Trebuie să am grijă de ei, dar trebuie să am grijă și de copiii mei. Am grijă ca fiica mea să meargă bine, și fiul meu la fel.

În articolul

Becky G și Thalía, o nouă întâlnire de excepție. Cele două artiste vorbesc despre diferența dintre generații

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x