Thalía s-a deghizat în Madonna pentru o zi. Diva muzicii latino a participat la concertul artistei sale favorite

Publicat pe 15.12.2023 la 10:32 Actualizat pe 15.12.2023 la 10:59

Diva muzicii latino a experimentat de-a lungul carierei sale diferite stiluri, atât în ceea ce privește ținutele cât și coafurile. De data aceasta a optat pentru a se deghiza în Madonna.

cântăreață poartă părul lung, desprins și zâmbește

Thalía s-a aflat în public în cadrul unui concert Madonna și a ales să poarte o perucă blondă

Profimedia Images

Are 52 de ani și nu ezită să rămână la fel de exuberantă ca la începutul carierei. Faimoasa Thalia reușește să-și încânte fanii cu orice apariție, indiferent dacă se află pe scenă sau în mediul online. Recent, diva muzicii latino a luat parte la un concert Madonna, însă a ținut să se pregătească temeinc pentru acesta.

Thalia s-a deghizat în Madonna pentru o zi

Toată lumea o cunoaște pe Thalia, atât pentru melodiile sale celebre, cât și pentru telenovele în care a făcut istorie. De asemenea, Madonna este un icon în cultura muzicii pop. Recent, interpreta melodiei Amor a la mexicana a participat în cadrul unui concert al artistei sale favorite și a decis să se îmbrace conform protocolului. Astfel, a optat pentru o perucă blondă, ruj roșu și o ținută care să o scoată cu totul din anonimat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu a uitat să le arate fanilor procesul prin care a trecut pentru a ajunge la forma finală, toată operațiunea fiind realizată chiar de Thalia. A cauzat senzație fără doar și poate cu noul look, iar internauții au declarat că poate purta cu ușurință orice fel de culoate a părului.

Pe contul personal de instagram a strâns în timp o adevărată comunitate, astfel că are peste 21 de milioane de prieteni virtuali, dar și peste 10 mii de fotografii și filmulețe postate.

Citește și: Thalía și Tommy Mottola sărbătoresc 23 de ani de căsnicie. Ce mesaj emoționat i-a dedicat diva muzicii latino soțului său

“Pregătiți-vă cu mine pentru că merg la concertul Madonna. Atât de multă distracție!”, a scris diva muzicii latino. Fanii s-au grăbit să lase comentarii și să le compare pe cele două.

“Ai făcut o referință către Madonna. De la regină la cealaltă regină”, “Se vede că ești fan și se vede emoția. Ce frumos”, “Nu pot cu aceste imagini. Se vede că Thalia e fan Madonna. Să te distrezi”, “Wow! Look-ul, părul, tot”, au scris internauții. În final, vedeta apare cu părul scurt, blond și zâmbind. A mărturisit că în trecut a fost nevoită să folosească un tratament pentru acnee și din această cauză are buzele foarte uscate, un detaliu pe care nu multă lume în cunoștea până acum despre ea. În timpul pregătirii pentru marele concert, Thalia a avut tot timpul în spate dulapurile pline cu genți, arată univision.com.

Ce cuplu iconic i-a aranjat Thaliei întâlnirea secretă cu Tommy Mottola

Într-un dintre episoadele difuzate de Latin Music Queens, interpreta personajului principal din Maria la del Barrio a vorbit despre momentul emoționant pe care l-a trăit în 1998, atunci când l-a cunoscut pentru prima oară pe magnatul Tommy Mottola.

Citește și: Thalia a lansat un nou hit! Diva latino a bifat o apariție de sanzație în videoclip și transmite mesaje cu subînțeles

Cei doi sunt căsătoriți din anul 2000, Tommy Mottola fiind înainte soțul artistei Mariah Carey. Acesta a avut o întâlnire secretă cu Thalia, totul fiind aranjat de cuplul iconic format din Gloria și Emilio Estefan. Aceștia din urmă au punctat în mai multe interviuri oferite de-a lungul timpului că au crezut încă de la început într-un destin al cuplului Tommy Mottola – Thalia.

“I-am spus lui Tommy că trebuie să întâlnească această fată și ei i-am spus că trebuie să întâlnească acest băiat. Sunt doi oameni care sunt foarte importanți în viața mea pentru că am împărtășit lucruri incredibile și momente frumoase. Sunt familia mea.”, a specificat Emilio Estefan, arată eonline.com.

În articolul

Thalía s-a deghizat în Madonna pentru o zi. Diva muzicii latino a participat la concertul artistei sale favorite

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x