Toni Costa a șters toate fotografiile cu Evelyn Beltrán din mediul online. Faimoasa a “dispărut” la scurt timp după interviul oferit de dansator

Publicat pe 08.12.2023 la 14:33 Actualizat pe 08.12.2023 la 15:01

La scurtă vreme după ce Toni Costa a oferit cel mai sincer interviu, partenera sa a dispărut din mediul online. De asemenea, dansatorul a șters fotografiile de cuplu de pe pagina personală de socializare.

bărbat ține mâinile în șold și zâmbește, poartă un tricou și o cămașă albastră, deschisă

Toni Costa a șters toate fotografiile cu Evelyn Beltrán din mediul online

Profimedia Images

Evelyn Beltrán a dispărut la scurtă vreme după ce Toni Costa a oferit cel mai recent interviu din carieră. A vorbit despre fosta parteneră, Adamari López.

Toni Costa a șters toate fotografiile cu Evelyn Beltrán din mediul online

Dansatorul a menționat în interviul oferit lui Alejandro Chabán cum a fost “ajutat” de către partenera sa după despărțirea de actrița Adamari López. Cei doi au împreună un copil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ea a venit în viața mea la 26 de ani, a fost ca o bombă. A venit să revoluționeze totul complet, să-mi ofere fericire, mișcare, culoare, fericire, muzică, totul. Dacă aș fi vrut să-mi închid inima, totul s-ar fi oprit la ea. Inima mea voia să se închidă în alt fel.”, a spus dansatorul.

La doar câteva zile după ce a decis să fie mai sincer ca niciodată, cea care a dispărut fără urmă din mediul online a fost Evelyn Beltrán. Aceasta nu mai are cont de instagram, iar Toni Costa a șters orice fotografie cu partenera sa. Fără să ofere nicio explicație, aceasta a șters pozele de pe internet.

Citește și: Adamari López recunoaște că a încercat să-l controleze pe Toni Costa la scurtă vreme după separare. Cei doi au căzut la un acord

Toni Costa are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram și a publicat până acum peste 4 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea vin dintr-un turneu în care se află în prezent, alături de colegii dansatori. De fiecare dată când are șansa, demonstrează că este un tată model. Petrece timp alături de fiica pe care o are alături de Adamari López, în ciuda faptului că relația lor s-a terminat.

“Încă nu există nicio fotografie publicată”, se arată pe pagina personală de instagram a partenerei lui Toni Costa. Fanii se întreabă acum dacă cei doi au decis să se despartă. De altfel, mai există posibilitatea ca aceasta să aibă în plan anunțul legat de un nou proiect profesional. Nu doar o dată, Evelyn Beltrán s-a aflat în fața criticilor internauților din cauza relației pe care o are cu Toni Costa. Și-au început relația în februarie 2022 și atunci au declarat amândoi că sunt singuri.

Adamari López spune adevărul despre plecarea de la Telemundo

Cu toate că a reprezentat o parte integrantă a emisiunii matinale 'Hoy día, în cele din urmă Adamari López a fost nevoită să părăsească proiectul profesonal. Comunicatul de presă în care este explicată întreaga situație a fost transmis chiar de către Telemundo în mediul online.

Citește și: Evelyn Beltran, mâna care l-a susținut pe Toni Costa după despărțirea de Adamari Lopez. Ce spune despre noua lui iubită

“Telemundo și Adamari López au decis de comun acord că este momentul oportun pentru ea să părăsească rolul de prezentatoare de la Hoy día. Adamari a fost o parte integrantă din lumea Telemundo, pentru diminețile petrecute aici de mai bine de 10 ani, ajutând hispanicii să-și înceapă ziua cu șarmul și personalitatea sa energică.”, s-a arătat în comunicat.

Cu toate acestea, se pare că vedeta a fost luată prin surprindere de această veste, dat fiind faptul că a publicat un mesaj surprinzător pe propria pagină de socializare.

“E aproape vineri, cu multă energie și de săptămâna viitoare vom avea un program de patru ore.”, a scris aceasta în cele din urmă.

În articolul

Toni Costa a șters toate fotografiile cu Evelyn Beltrán din mediul online. Faimoasa a “dispărut” la scurt timp după interviul oferit de dansator

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x