Bubu (Mihai Cernea) și Ada Dumitru joacă în iSerialul “Când mama nu-i acasă”, pe Happy Channel

Publicat pe 23.02.2017 la 13:15 Actualizat pe 23.03.2017 la 18:07

Primul iSerial din România, filmat integral cu telefonul mobil. “Când mama nu-i acasă” va avea premiera în curând la Happy Channel.

Alți doi tineri extrem de talentați fac parte din distribuția iSerialului “Când mama nu-i acasă”, ce va avea premiera în curând, la Happy Channel. Este vorba despre Bubu (Mihai Cernea) și Ada Dumitru.

Pentru Bubu, reprezintă o dublă provocare noua producție ce poartă semnătura Ruxandrei Ion. Pe lângă reîntoarcerea pe platourile de filmare ca actor, Bubu și colegul lui de trupă, Cristian Comaroni, semnează muzica și coloana sonoră a primului iSerial din România, “Când mama nu-i acasă”.

Sunt foarte încântat de noul proiect al Ruxandrei Ion și mă bucur foarte mult că voi face parte din el. Îmi era foarte dor să revin pe platourile de filmare alături de echipă, colegi și prieteni. Mai mult decât atât sunt si mai entuziasmat întrucât doamna Ruxandra Ion mi-a încredințat să mă ocup și de muzica originală și de film a acestui proiect. Așadar, împreună cu prietenul și colegul meu de trupă, Cristian Comaroni, semnăm muzica și coloana sonoră a iSerialului “Când mama nu-i acasă”, povestește Bubu.

Ada Dumitru, o tânără actriță foarte talentată, aflată la început de carieră, a fost aleasă de producători să facă parte din distribuția iSerialului.

Sunt foarte fericită că joc în acest serial. E o echipă frumoasă, profesionistă, de la care efectiv am o sumedenie de lucruri de învățat. Țin foarte tare la personajul meu. Este o tipă smart, care știe ce vrea în fiecare secundă a vieții ei. Toată facultatea am primit în general numai roluri negative și trebuie sa recunosc că îmi place enorm ideea întrucât ador personajele negative. Sunt întotdeauna savuroase, interesante, cu conflict puternic... Profesional vorbind, eu sunt încă studentă, dar am câteva proiecte și în teatrul profesionist”, spune Ada Dumitru.

Cel mai așteptat serial al momentului, “Când mama nu-i acasă”, din distribuția căruia mai fac parte Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Virginia Rogin, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Rapha Tudor, Andreas Petrescu, Silviu Mircescu și Tatiana Șelaru, va avea premiera în curând, la Happy Channel!

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Bubu (Mihai Cernea) și Ada Dumitru joacă în iSerialul “Când mama nu-i acasă”, pe Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x