Finalul mini-seriei “Păcatul”, astăzi de la ora 19.00, la postul de televiziune Happy Channel. Buni Smaranda și Tănase Găleată fac nuntă în “O grămadă de caramele”

Publicat pe 07.11.2017 la 12:03 Actualizat pe 07.11.2017 la 13:16

“O grămadă de caramele”, se încheie astăzi (7 noiembrie) la Happy Channel.

“Păcatul”, cea de-a doua mini-serie a producției “O grămadă de caramele”, se încheie astăzi (7 noiembrie) la Happy Channel. În ultimul episod din acest sezon, difuzat de la ora 19.00, buni Smaranda (interpretată de Carmen Tănase) și Tănase Găleată (Marian Râlea) decid să-și oficializeze relația.

Minunea vieții mele, primește în dar aceste flori și toată viața mea!”, îi spune Tănase Găleată partenerei sale, declarându-se cel mai fericit bărbat din lume pentru că buni Smaranda a acceptat să-I fie soție.

Îmbrăcată într-o rochie de mireasă superbă, buni Smaranda primește un buchet imens de trandafiri din partea acestuia. La petrecerea de nuntă, Tănase Găleată ține un toast memorabil.

Suntem aici să sărbătorim iubirea, este o manifestare modestă, așa cum și-a dorit prețioasa mea soție. Sigur că eu mi-aș fi dorit o paranghelie, cu lăutari, cu purceluși de lapte, dar am învățat la acești ani ce înseamnă modestia. Și îi mulțumesc minunii mele pentru că m-a făcut un alt om și îți mulțumesc Ție, Doamne, pentru această zi fericită de astăzi!”, spune el.

Telespectatorii pot urmări nunta celor doi și, de asemenea, pot afla dacă vor divorța Miruna și Victor, astăzi de la ora 19.00, în ultimul episod al mini-seriei “Păcatul” din “O grămadă de caramele”, difuzat la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

Vezi, sus, o galerie foto incredibilă!

În articolul

Finalul mini-seriei “Păcatul”, astăzi de la ora 19.00, la postul de televiziune Happy Channel. Buni Smaranda și Tănase Găleată fac nuntă în “O grămadă de caramele”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x