Euforia TV devine astăzi Happy Channel

Publicat pe 07.03.2016 la 15:23 Actualizat pe 07.03.2016 la 15:31

Astăzi, începând cu ora 16.00, Euforia TV îşi va schimba grafica de post, sigla, precum şi grila de programe și va deveni Happy Channel - un post care se poziționează în zona televiziunilor militante - o abordare proaspată pe piața media din România.

Astăzi, începând cu ora 16.00, Euforia TV îşi va schimba grafica de post, sigla, precum şi grila de programe și va deveni Happy Channel - un post care se poziționează în zona televiziunilor militante - o abordare proaspată pe piața media din România.

Noul post de televiziune își propune nu doar să ofere telespectatoarelor producții de calitate, ci să le și reprezinte cauzele și să le susțină.

“Prizoniera dragostei” dar şi producţii Televisa precum “Inima mea e a ta” şi “Fiorella spune da” sunt surprizele pregătite pentru telespectatoare astăzi, iar începând de mâine vor debuta producțiile proprii - “Dreptul la fericire” şi “Happy Day”. “Dreptul la fericire” este un show militant, care îşi propune să prezinte şi să găsească soluţii pentru problemele şi traumele cu care se confruntă femeile. “Happy Day” este un magazin COOLtural ai cărui moderatori şi realizatori sunt Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman. “Doctor House”, “Prietenii tăi”, “White Collar” şi “Revenge” se vor regăsi și ele pe Happy Channel.

Lansarea Happy Channel aduce o abordare inovatoare și în ceea ce privește identitatea vizuală a stației - pachetul grafic Happy Channel este în linie cu abordarea noului canal, propunând povești desprinse din viața femeii moderne, povești familiare celor trei ambasadoare ale brand-ului Happy: Carmen Tănase, Anca Țurcașiu și Cristina Ciobănașu.

Vă invităm să ascultați imnul Happy Channel - “E tot ce vreau” pe pagina de Facebook Intact Media Group.

În articolul

Euforia TV devine astăzi Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x