Horoscopul zilei. Află ce nativi primesc astăzi CADOURI!

Publicat pe 31.07.2016 la 06:39 Actualizat pe 31.07.2016 la 06:58

Chestiunile financiare se pot rezolvă cu succes la finalul acestei săptămani.

Berbec

Se pare că la sfârșitul acestei săptămani ești nevoit să faci diverse călătorii. Scopurile acestora pot fi diverse: de la activități specifice locului de muncă până la vizite la rude. Un dialog cu un prieten apropiat te poate pune pe gânduri. E adevărat că primești informații importante, însă selectează cu atenție doar ce îți este de folos. Încerca să ai în vedere și latură educațională. Studiază, documentează-te și impărtăseste și altora din experiență ta.

Taur

Chestiunile financiare se pot rezolva cu succes la finalul acestei săptămani. Ocupă-te de cheltuielile cotidiene, dar limitează-te la strictul necesar. Poți primi cadouri, recompense sau îți poate crește venitul din muncă proprie. Sunt sume mici, deci nu poate fi vorba de investiții sau afaceri. Poate ar fi bine să faci o balanța între eforturile depuse la un loc de muncă și remunerația primită. Întâlniri și dialoguri cu persoanele apropiate.

Gemeni

Sunt zile pline de dinamism la sfârșitul acestei săptămani. Ai dorință și spor să te ocupi de toate, dar mai ales de propria-ți persoană. Indicat ar fi să îți orientezi eforturile către imbuntatirea personalității sau către înfrumusețarea trupului. Astrele îți trimit idei bune și putere de convingere, astfel încât poți reuși în tot ce îți propui. Cheltuieli neașteptate, cadouri și recompense bine meritate.

Rac

Weekendu-ul îți aduce dorință de retragere în șine. Ai chef numai de ține și bine ar fi să-ți asculți sufletul. Găndeste-te la un nou proiect personal sau profesional, dar și la o reorientare totală a priorităților. Ocupă-te doar de activitățile de rutină, întrucât tonusul este scăzut. Sănătatea este destul de încercată. Se pot accentuă problemele legate de sistemul respirator, brațe și sistemul digestiv, mai ales ficat. Odihnește-te și hrăneste-te sănătos!

Leu

Minunată zile în acest weekend la capitolul prieteni și protectori. O persoană cu autoritate îți poate pune o vorba bună într-un proiect în care ești implicat sau să te sprijine pentru unul nou. Pe de altă parte, discuțiile cu unele persoane te pot nemulțumi, însă nu luă de bun chiar tot ce auzi. Unele informații sunt false sau nu îți sunt de folos. Fii prudent la ce grupuri sociale sau ce idei susții pentru a nu avea surprize neplăcute mai târziu.

Fecioară

Zile excelente la finalul acestei săptămani pentru a te ocupă de carieră. Este posibil să fii convocat la o discuție importantă cu șefii sau autoritățile. Predomina notele contradictorii între ce îți dorești tu la locul de muncă și ce ți se oferă. Este nevoie să-ți îmbunătățești poziția socială, deoarece vin evenimente socio-profesionale importante. Fii receptiv la ce ți se spune și adaptează-te la cerințele mediului în care lucrezi.

CIteşte mai departe aici:

În articolul

Horoscopul zilei. Află ce nativi primesc astăzi CADOURI!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x