INTERVIU în exclusivitate cu scriitoarea Agnes Martin-Lugand, astăzi de la ora 22.30, la "Happy Night"

Publicat pe 18.10.2017 la 18:05 Actualizat pe 18.10.2017 la 18:11

La Happy Night, Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman le-au pregatit telespectatorilor Happy Channel un interviu in exclusivitate cu scriitoarea franceza Agnes Martin-Lugand.

Agnes Martin-Lugand, una dintre cele mai faimoase scriitoare din Franța, autoarea fenomenului internațional “Oamenii fericiți citesc și beau cafea”, a acordat un interviu în exclusivitate pentru emisiunea “Happy Night”, ediție care se va difuza miercuri (18 octombrie), de la ora 22.30, la postul de televiziune Happy Channel. Aceasta a dezvăluit cum a început pasiunea ei pentru scris și a vorbit despre cel mai nou roman al ei, “Viața este ușoară, nu-ți face griji”.

În cadrul ediției “Happy Night”, difuzată în această seară (17 octombrie), de la ora 22.30, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le-au pregătit telespectatorilor Happy Channel un interviu în exclusivitate cu scriitoarea franceză Agnes Martin-Lugand.

“Am descoperit pasiunea scrisului la sfârșitul studiilor mele de psihologie, când mi-am scris lucrarea de Licență și atunci am găsit plăcerea în a construi o gândire, nu neapărat o poveste, dar un fel de eseu, și atunci mi-am spus că dacă într-o zi voi scrie va fi pentru a spune povești. Este un vis pe care l-am păstrat mulți ani, după care când am devenit mamă, am avut impresia că mi-au crescut aripi și că pot să mă confrunt cu acest vis de-al meu de a scrie. Povestea <<Oamenilor fericiți care citesc și beau cafea>> a început atunci.”, a declarat Agnes Martin-Lugand pentru Happy Channel.
După succesul obținut cu “Oamenii fericiți citesc și beau cafea”, aceasta a revenit cu continuarea, romanul “Viața este ușoară, nu-ți face griji”.

“Într-o manieră generală, aș spune că atunci când scriu plec de la principiul că pun ceva din mine, dar după aceea nu există niciodată o parte construită din mine cu totul atunci când îmi construiesc personajele(…) În timpul scrisului, aș spune că asemănările dintre mine și personajele mele sunt asemănări care există între toate femeile și toate întrebările pe care ele și le pot pune la un anumit moment.”

Telespectatorii pot urmări interviul integral cu scriitoarea Agnes Martin-Lugand, miercuri, de la ora 22.30, la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

În articolul

INTERVIU în exclusivitate cu scriitoarea Agnes Martin-Lugand, astăzi de la ora 22.30, la "Happy Night"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x