Joi (5 octombrie), la "Happy Night", interviu cu unul dintre cei mai cunoscuți fotografi români. Vlad Eftenie: “Devin invizibil pe stradă!”

Publicat pe 05.10.2017 la 12:42 Actualizat pe 05.10.2017 la 12:52

Telespectatorii pot urmari interviul integral cu Vlad Eftenie la “Happy Night”, in cadrul editiei de astazi, de la ora 22.30, difuzate la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

Este arhitect și fotograf, iar munca lui a depățit granițele țării, reușind să câștige numeroase premii de prestigiu în domeniul fotografiei. Vlad Eftenie este invitatul ediției "Happy Night" ,din această seară (5 octombrie), de la ora 22.30, difuzate la Happy Channel, în cadrul căreia dezvăluie care este secretul unei fotografii impresionante.

De-a lungul timpului a câștigat numeroase concursuri, printre care Sony World Photography Awards (în 2014), fotografiile sale fiind extrem de apreciate. Vlad Eftenie a vorbit despre secretul care stă în spatele unei imagini reușite.

Devin invizibil pe stradă. Nu deranjez, iar asta este foarte important. În primul rând cred că nu am teama de a fi văzut.(…) A fi invizibil este o stare de spirit în care nu vrei să deranjezi. Treaba este că în momentul în care ies pe stradă, pur și simplu este o scenă, un spectacol, un teatru! Orașul pentru mine este interesant! Față de ceilalți care consideră că orașul este locul rutinei , eu încerc să zic: <<Domnule, este mult mai mult decât rutină!>>. Se întâmplă povești la fiecare pas.”, mărturisește Vlad Eftenie în cadrul ediției Happy Night, care se va difuza la Happy Channel, astăzi (5 octombrie), de la ora 22.30.

Îmi place să pozez tineri îndrăgostiți, săruturi, e cunoscută seria <<Săruturi pe stradă>>, am avut și expoziții pe tema asta. Îmi place să pozez lucruri neprevăzute. Cum adică neprevăzut, cum să știi ce urmează să se întâmple? Tocmai aici este frumusețea în fotografiei de stradă, să nu știi ce urmează să afli, să nu știi unde urmează să afli, să nu știi absolut nimic, dar cu toate astea, să-ți dorești neapărat totul. Și în momentul în care spiritul tău se pregătește pentru lucrul ăsta, totul devine posibil, se deschide o dimensiune invizibilă până atunci. Ori eu practic vreau atât de mult ceva, încât încep să găsesc.”, a mai spus el.

Telespectatorii pot urmări interviul integral cu Vlad Eftenie la “Happy Night”, în cadrul ediției de astăzi, de la ora 22.30, difuzate la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

În articolul

Joi (5 octombrie), la "Happy Night", interviu cu unul dintre cei mai cunoscuți fotografi români. Vlad Eftenie: “Devin invizibil pe stradă!”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x