Maratonul filmelor de Crăciun începe pe Happy Channel. E Crăciun. Ești Happy!

Publicat pe 17.12.2016 la 14:59 Actualizat pe 17.12.2016 la 15:22

Happy Channel da startul filmelor de Craciun. Un adevarat maraton al celor mai frumoase povesti de Craciun.


Din 19 decembrie până pe 1 ianuarie, întreaga familie se va bucura de filme de top, pentru că Happy Channel dă startul maratonului celor mai frumoase filme de Crăciun. Tot ce ți-ar plăcea să vezi, ai de sărbători, pe Happy Channel!

Seria filmelor pentru întreaga familie, începe luni, 19 decembrie, de la ora 20:00,cu “Crăciun în Palm Springs” („Christmas in Palm Springs”). Filmul aduce pe micile ecranepovestea unor frați care visează să-și vadă din nou părinții împreună. Ei fac tot ce le stă în putință pentru ca aceștia să se reîntâlnească în Palm Springs.

De la 22:00 urmează filmul “Cabana de Crăciun” („Christmas Lodge”).Mary Tobin are amintiri frumoase legate de sărbătorile de iarnă petrecute la o cabană. Într-un weeeked ajunge din nou acolo și realizează cu tristețe că aceasta se află într-o stare profundă de degradare. Chiar dacă nu dispune de prea mulți bani, reușește să restaureze cabana. Mai mult decât atât, întâlnește marea dragoste.

Marți,20 decembrie, de la 20.00, telespectatorii vor umări “Bătălia beculețelor” („Battle of the bulbs”). Bob Wallace face tot posibilul ca în fiecare an, de Crăciun, să aibă cea mai strălucitoare casă din cartierul său. Însă, de această dată, realizează că noul său vecin are casa mult mai frumos aranjată de Crăciun. Cei doi intră într-o competiție aprigă pentru titlul “Cea mai decorată casă de Crăciun” din cartier.

Tot marți, de la 22.00, Happy Channel difuzează producția”Mireasă de Anul Nou” (”June in January”). Ce se întâmplă când o viitoare mireasă, care a așteptat toată viața acest moment, este nerăbdătoare să pregătească nunta în detaliu?Ziua ei specială pare să fie compromisă de soacra ei și de noul loc de muncă al viitorului soț, care este nevoit să se mute în alt oraș, motiv pentru care trebuie să își mute și data căsătoriei din iunie în ianuarie, adică în mai puțin de trei săptămâni.

Pe 21 decembrie, de la 20:00, venim “În apărarea lui Moș Crăciun” („Case for Christmas”). Filmul aduce în centrul acțiunii un avocat singuratic care încearcă să își "resusciteze" cariera apărându-l pe Moș Crăciun într-un proces intentat pentru traume emoționale ireparabile.

Tot miercuri, de la 22.00,telespectatorii vor urmări pe Happy Channel filmul ”Nuntă de Crăciun” (”Snow Bride”). Greta Kaine este mereu într-o goană după povești în exclusivitate ca reporter de divertisment, până când întâlnește cea mai importantă știre pe care nu o poate difuza.

Joi,22 decembrie, telespectatorii vor urmări începând cu ora20.00, filmul “Mama l-a pupat pe Moş Crăciun” („I saw mommy kissingSanta Claus”). Un băiețel, Justin, trage cu ochiul în camera părinților și o vede pe mama lui în ipostaze tandre cu nimeni altul decât Mos Craciun. Copilul este convins ca motivul certurilor din familie este faptul că “Mama l-a pupat pe Moş Crăciun”și încearcă să se răzbune pe acesta.

De la 22.00, Happy Channel difuzeazăfilmul ”Globul de zăpadă” (”A Snow Globe Christmas”).Privind într-un glob de cristal, o tanară se trezește transportată în lumea pe care tocmai o admirase, iar de aici încep mai multe peripeții. Nu se cunosc, dar sunt pe cale să trăiască Crăciunul care îi va lega pentru totdeauna.

Vineri,23 decembrie, un “Miracol de Crăciun” („Christmas Miracle”) se întâmplă pe Happy Channel, de la ora 20:00.
Iar de laora 22:00,”12 pomi de Crăciun” (”12 Trees Of Christmas”) ajung la Happy.Când află că biblioteca din cartier urmează sa fie demolată, Cheri Jamison îi cheamă pe locuitorii Manhattan-ului să participe la un concurs al pomilor de Crăciun.Opunându-se demolării, Cheri devine dușmanul lui Tony Shaughnessy, un dezvoltator extrem de focusat si ambițios.

În Ajun de Crăciun, de la 18:00 ”Idilă de Crăciun” („Angels and Ornaments”) începe pe Happy Channel! Corrine stârnește o adevărată competiție între trei pretendenți după ce aceasta își pune dorința de a întâlni dragostea adevărată.

Seara de Ajun continuă de la 20:00 cu filmul “Crăciun în Louisiana” („Christmas on the Bayou”). O directoare obsedată de munca sa revine în orășelul natal de Crăciun, împreună ci fiul și mama ei. O poveste de iubire de demult o ajută să înțeleagă ce își dorește de fapt inima ei.

Iar de la 22:00 până la miezul nopții, când clopotele vestesc Crăciunul, telespectatorii vor urmări filmul ”Cuplați de Sărbători” („Hitched for Holidays”), ce spune povestea a doi tineri care decid să pozeze în cuplu fericit de dragul familiei, pentru a avea parte de sărbători liniștite.

Pe 25 decembrie, în ziua sfântă de Crăciun, telespectatorii vor putea urmări alături de cei dragi, de la ora 9:00, filmul ”O minune de cățel” (”The Christmas Shepherd”), iar de la 11:00, filmul ”Globul de zăpadă” (”A Snow Globe Christmas”).

În seara de Crăciun, de la de la 20:00, happy telespectatorii vor viziona filmul “Un cadou de Crăciun” („Christmas Tail”), iar de la 22:00, filmul “Căsătoriți de Crăciun” („Christmas Wedding Date”).

În cea mai spectaculoasă perioadă din an, Happy Channeladuce în casele telespectatorilor magia sărbătorilor de iarnă și cele mai frumoase filme de Crăciun! Distracția e din filmul tău, la Happy Channel! E Crăciun. Ești Happy!

În articolul

Maratonul filmelor de Crăciun începe pe Happy Channel. E Crăciun. Ești Happy!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x