TRANSFORMARE senzațională! De la XL a ajuns la mărimea S! Cum arată femeia, care acum câștigă o avere

Publicat pe 11.05.2016 la 11:20 Actualizat pe 11.05.2016 la 12:28

Terri Ann Nunns este numele femeii, care se poate mândri că a început o nouă viață după ce a trecut printr-o transformare radicală. A reușit să slăbească spectaculos, iar de pe urma dietei urmate, ea câștigă acum o avere.

www.photo-features.co.uk

Terri Ann Nunns este numele femeii, care se poate mândri că a început o nouă viață după ce a trecut printr-o transformare radicală. A reușit să slăbească spectaculos, iar de pe urma dietei urmate, ea câștigă acum o avere.

Viața ei s-a schimbat la 180 de grade! În vârstă de 32 de ani, Terri-Ann Nunns- o femeie din Anglia (Doncaster) a ajuns să trăiască pe picior mare după ce a trecut printr-o transformare incredibilă.

Mamă a trei copii, ea se îngrășase foarte mult după ultima sarcină, ajungând la mărimea XL. În plus, divorțul din 2009 de primul ei soț, a afectat-o și mai mult pe Terri, efectele simțindu-se și asupra siluetei.

Abia doi ani mai târziu, după ce și-a refăcut viața sentimentală, femeia s-a decis să ia atitudine și să facă schimbări privind imaginea ei. Așa că ea a combinat elemente ale dietelor pe care le-a urmat de-a lungul timpului până ce și-a construit propriul plan alimentar, care a ajutat-o să topească kilogramele nedorite.

“M-am documentat asupra dietelor și a antrenamentelor de fitness existente pe piață”, a dezvăluit ea, potrivit dailymail.co.uk.
Timp de cinci luni, aceasta a urmat dieta, iar rezultatele nu au întârziat să apară. În această perioadă, femeia a văzut care sunt produsele pe care poate să le consume și care îi sunt favorabile, dar și care sunt cele pe care trebuie să le evite. De la mărimea XL, Terri a ajuns la S.

„Nu mi-a venit să cred. Pentru prima dată, o dietă chiar a funcționat pentru mine, și am ajuns să am corpul dorit”, a povestit ea.
Mulțumită de felul în care arăta, Terri a început să posteze fotografii cu noua imagine pe facebook. Reacțiile nu au întârziat să apară. A primit numeroase aprecieri, iar foarte multe persoane au fost curioase să-i afle dieta.

Drept urmare, femeia a decis să-și dezvăluie regimul urmat, lansând o platformă online. Ideea s-a dovedit un succes, ea reușind să câștige în primul an 40.000 de dolari.

Treptat, businessul ei a crescut. În prezent, site-ul îi aduce peste 500.000 de dolari pe an, iar dieta ei are 53.000 de membri. Femeia și-a schimbat total stilul de viață, se îmbracă de la designeri cunoscuți și își petrece vacanțele în tot felul de destinații exotice.

Sursa foto: www.photo-features.co.uk

În articolul

TRANSFORMARE senzațională! De la XL a ajuns la mărimea S! Cum arată femeia, care acum câștigă o avere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x