• MARTI, 31 OCTOMBRIE 2017

  FOTO: Vedetele Happy Channel, în ținute de Halloween. Iată cum s-au deghizat Criss, Vlad și Rapha!

  Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman și Raphael Tudor (Tudor) au intrat în spiritul Halloween și au îmbrăcat costumații speciale de sărbătoare, pregătindu-le telespectatorilor Happy Channel o ediție specială a emisiunii “Happy Night”.

  Vedetele postului Happy Channel rămân happy, chiar și atunci când se deghizează în personaje de groază! Criss, Vlad și Rapha au purtat ținute înfricoșătoare, pregătind pentru această seară (31 octombrie) o ediție “Happy Night” în ton cu Halloween, care se va difuza de la ora 23.00. În cadrul emisiunii de la postul de televiziune Happy Channel, telespectatorii pot urmări un top 3 al celor mai noi filme horror lansate la cinema.

  Astfel, Criss, Vlad și Rapha au profitat de ziua de 31 octombrie și s-au îmbrăcat corespunzător. Criss s-a deghizat într-o vrăjitoare, Rapha în vampir, iar Vlad a ales un personaj macabru.

  Nu am fost la nici o petrecere de Halloween și nici nu am apucat serbările la școală care celebrau această sărbătoare. Ce e drept, primim la ușă tot felul de copii deghizați, cărora le dăm bomboane.”, mărturisește Vlad Gherman, care de data aceasta a făcut însă o excepție pentru emisiunea pe care o prezintă.

  Pe cei trei, fanii îi pot urmări la postul de televiziune Happy Channel, în cadrul emisiunii “Happy Night”, dar și în serialul “O grămadă de caramele”. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Miercuri (15 noiembrie), Happy Channel a fost lider de audiență în Prime Time pe nișa posturilor de televiziune pentru femei

  acum 4 zile

  La Happy Channel, telespectatorii pot urmari serialul “Elif”, de luni pana vineri, de la ora 18.00 la ora 20.00, iar “Intrusul” poate fi vazut de luni până joi, incepand cu ora 20.00. Fii cu ochii pe Happy!

  Ce spune Tudor Aaron Istodor, fiul Maiei Morgenstern, despre celebra actriță: “Eram un critic super sever”

  acum 5 zile

  A crescut într-o familie de artiști, dar el a ales să urmeze un liceu de informatică. Fiul actorilor Maia Morgenstern și Claudiu Istodor, Tudor Aaron, a realizat pe parcursul studiilor că își dorește să le calce pe urme părinților săi. Invitat de Irina Margareta Nistor la...

  Luni și marți, de la ora 22.30, la Happy Channel. Imagini și dezvăluiri în exclusivitate din culisele serialului "O grămadă de caramele"

  acum 7 zile

  Criss, Vlad și Rapha au raspuns la intrebarile fanilor in cadrul emisiunii Happy Night, care se va difuza luni si marti, de la ora 22.30, la postul de televiziune Happy Channel.

  Râzi cu lacrimi! Iată ce au făcut actorii din ”O grămadă de caramele” în culisele serialului

  acum 7 zile

  Avertisment: aceste doua editii de Happy Night vor provoca hohote de ras.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »