Află ce inel de logodnă ți se potrivește în funcție de zodie!

Publicat pe 25.11.2015 la 09:45 Actualizat pe 16.07.2017 la 10:49

Verificarea horoscopului este o plăcere vinovată a multora dintre noi, iar cu ajutorul celor de la POPSUGAR, am decis să combinăm dragostea pentru nunți și astrologia pentru a descoperi ce inel de logodnă se potrivește fiecărei zodii

Verificarea horoscopului este o plăcere vinovată a multora dintre noi, iar dacă vom combina dragostea pentru nunți cu astrologia, putem descoperi ce inel de logodnă se potrivește fiecărei zodii.

Berbec - Încrederea reprezintă semnătura ta. Ești centrul atenției și adori culorile neașteptate, piesele unice.

Taur - Inelul este totul pentru tine. Nu te poți abține să obții ceea ce îți dorești. Adori texturile și culorile care te fac să te simți romantică și senzuală, precum rozul pastel.

Rac - Ai un simț de stil clasic și gravitezi în jurul unor piese feminine. Atunci când vine vorba de inelul de logodnă, îți dorești ceva elegant și frumos - platină și diamante sau pietre vintage.

Leu - Ești îndrăzneață și știi cum să îți faci intrarea. Inelul de logodnă trebuie să sugereze același lucru. Mergi pe ceva luxos ( cu cât mai mare, cu atât mai bine ) și lasă-i pe toți să-ți admire mâna.

Gemeni - Nu te poți asocia atât de ușor cu un singur stil. De fapt, cel mai mult îndrăgești să fii surprins și nu te temi să încerci. Ești extrem de jucăușă, așadar o siluetă care iese în evidență și poate ceva neașteptat sunt ideale pentru tine.

Fecioară - Ești atentă la fiecare detaliu. Este în firea ta să apreciezi și să analizezi fiecare unghi al pietrelor. Cel mai important, adori piesele delicate și practice.

Balanță - Voi sunteți extrem de frumoase și romantice. Inelul de logodnă este delicat și feminin, care este minunat. Pentru că ești o persoană echilibrată, adori inelele bine proporționate, nici prea mic, nici prea mare.

Scorpion - Ești o persoană intensă. Tinzi spre culori închise precum negru și roșu, deci un inel cu diamant nu este suficient de special. Caută pietrele colorate și asigură-te că sugerează că ești o persoană pasională.

Săgetător - Ești extrem de aventuroasă, deschisă la schimbare și iubești o siluetă interesantă. Vei fi surprinsă cât de repede te poți îndrăgosti de un inel unic.

Capricorn - Ești genul extrem de sofisticat. Apreciezi tradițiile, așadar nu există nicio îndoială că vrei să porți cel mai frumos diamant pe deget.

Vărsător - Ești un spirit aventuros și liber și nu îți dorești să porți un inel de logodnă banal. Este grozav, iar spiritul tău independent va alege întotdeauna ceva unic și special.

Pești - Ești un cameleon al stilului și ai nevoie de un inel incredibil. De vreme ce gravitezi în jurul culorilor mării, o piatră, care să strălucească precum oceanul, este ideală.

În articolul

Află ce inel de logodnă ți se potrivește în funcție de zodie!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x