AVERTISMENTUL specialistului pentru săptămâna 19-25 iunie: Atenție, RACI, se anunță mari schimbări!

Publicat pe 19.06.2017 la 11:28 Actualizat pe 19.06.2017 la 11:36

Ce ne prezic astrele pentru aceasta saptamana.

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru săptămâna cuprinsă între 19 și 25 iunie. Află din materialul următor care sunt punctele tale forte și de ce trebuie să te ferești!

Berbec
Primești un indiciu clar că acum ești pregătit pentru o prietenie adevărată, profundă, afectuoasă, fără a depinde de ceilalți sau a-i face pe cei din jur să depindă de ține. Este un moment oportun pentru a vindeca și transforma orice răni din trecut, legate de o persoană de sex masculin (tata, fost soț, prieten, frate, fiu), iar acest proces îți deschide calea către a avea relații sănătoase și împlinite, echilibrându-ți în același timp energia ta interioară masculină și feminină, yin-yang.

Taur
Posedând o senzivitate destul de crescută, e posibil să începi să te simți mai slăbit datorită negativității din temerilor altor oameni. Aceste energii toxice pot veni de asemenea din unele frici ale tale. Cere mai multă claritate, în special atunci când te confrunți cu situații în care competiția, violentă sau unele conflicte apăr. Pentru a te ține la distanță de toate aceste vibrații negative, evită să iei la modul personal conflictele și comportamentele supărătoare și rămâi centrat.

Gemeni
Există în interiorul ființei tale ceva care continuă să se dezvolte, în tăcere și plin de răbdare, și anume, sufletul tău. El știe că nu ești singur niciodată – ești înconjurat de îngeri și suflete care te iubesc necondiționat și sunt gata să te ajute, dacă le ceri. Nimic din ce ai putea gândi, spune sau face, nu te ține departe de susținerea lor. Ei nu te judecă și nici nu te abandonează pentru greșelile pe care le faci, conștient sau inconștient.

Rac

Ești într-o perioadă de creștere și de schimbare, diferită de celelalte de până acum. Posezi tot ce e necesar pentru a-ți îndeplini visele și scopul propus, așa că asumă-ți curajul de a face primul pas în direcția care ți se arată. Cere susținerea Arhanghelului Mihail, pentru protecție, motivație și claritate ai alege să petreci mai mult timp în natură, înconjurat de plante, copaci și animale, căci această te încărca cu energie pozitivă și îți aduc inspirație și te ajută în găsirea unor soluții ingenioase.

Leu
Alege să te eliberezi de mânia sau temerile acumulate din experiențele și relațiile din trecut, și permite să primești susținere în procesul vindecării. Astfel vei găsi pacea în schimbul suferinței. De asemenea, da-i mai multă atenție corpului, minții și sufletului tău, relxeaza-te și conectează-te la ritmul vibrational al Universului. E posibil că ego-ul tău să nu agreeze această pauză, deoarece i se cere să renunțe la control, ceea ce nu-i este pe plac, dar acum cel mai important lucru pe care îl ai de făcut este să nu faci nimic.

Fecioară
E timpul potrivit pentru a alege să intri într-o nouă etapă a vieții tale deplin eliberat de tot bagajul emoțional din trecut. Acum poți să accepți că trecutul este mort și că orice efort de a-l repetă reprezintă doar o cale sigură de a rămâne blocat într-un tipar învechit, ceea ce nu ar fi benefic pentru ține. Fii conștient de fiecare clipă prezentă și primește toate darurile pe care Universul ți le trimite. Experiențele prin care ai trecut te-au făcut să devii ceea ce ești azi!

Citește aici continuarea!

În articolul

AVERTISMENTUL specialistului pentru săptămâna 19-25 iunie: Atenție, RACI, se anunță mari schimbări!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x