Avertismentul specialiștilor pentru perioada 7 - 13 August! Ce CARTE A DESTINULUI vă guvernează săptămâna!

Publicat pe 08.08.2017 la 11:20 Actualizat pe 08.08.2017 la 11:43

Iata mesajele pentru saptamana 7-13 august 2017

Specialiștii în astrologie vă aduc mesajele si ghidarea pentru săptămâna în curs, oferite de Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid.

OracolScopul, creat de Astrocafe, oferă ghidare și sprijin pentru toți cei care vin în contact cu această informație.

Iată mesajele pentru săptămâna 7-13 august 2017

Berbec - Sad Embrace

În zilele care urmează e posibil că o relație care are un fundament șubred să se năruie, făcându-te să pecepi sentimentul de pierdere. Acum e un moment potrivit să îți conștientizezi emoțiile, să le lași să se exprime și să devii conștient de cine erai și ești în raport cu acea persoană/relație. Oricare ar fi pierderea, da-i drumul și permite-ți să simți toată paletă de sentimente, indiferent de natură lor și, mai ales, să observi ce apare după. Până la urmă, orice pierdere e un câștig.

Taur - Solitude

În perioadă care urmează ar fi avantajos pentru ține să experimentezi o stare meditativa, de liniștire a minții. Chiar dacă gândurile apăr, ceea ce este normal, plasează-te în postură de observator, fără a te agăță de ele și a încerca să le explici. Este o săptămâna benefică pentru o retragere conștientă din agitația lumii exterioare și o întoarcere către ține și interiorul tău. Vei uimit de câte lucruri se vor așeza, odată ce alegi să faci acest lucru, iar toată atenția și energia îndreptate către ține vor face minuni.

Gemeni - Spirit of Place

Situația în care te afli, posibil tensionată vizavi de o persoană din familie sau de la locul de muncă, pare încurcată doar din cauza atenției tale exagerate la detalii sau la cum ar trebui să stea lucrurile. Mai degrabă întreabă-te: “care este adevărată natură a cererii mele?” Adevărul este în ține și așteaptă să fie recunoscut și rostit. Permite că toată situația în care te afli să-ți fie revelata, așa cum este ea și nu cum ți-ai dori tu să fie. Doar atunci când vei vedea lucrurile în lumina lor reală vei putea accesă comoară din spatele lor.

Rac - Making a Choice

Dacă te confrunți cu o dilema în ceea ce privește o alegere pe care o ai de făcut, e bine de știut că această e necesar a fi făcută conștient, asumându-ți întreagă responsabilitate, dar fără a te teme. Da, e posibil că în acest moment să nu ai toate răspunsurile sau să nu vezi imaginea de ansamblu, căci te confrunți cu ceva necunoscut. Însă, ai încredere în intuiția ta – ea te va îndruma mereu către calea pe care trebuie să o urmezi și care este în acord cu ființă ta. Succesul constă în a alege conștient, ghidat de intuiție.

Leu - Unexpected Visitors

Veștile neplăcute sunt incomode doar atunci când reziști în a acceptă realitatea așa cum este ea. Dacă ai putea să o schimbi ce ai face diferit? Evită să lași dezamăgirea să te cuprindă, doar pentru că destinul tău urmează țipare care îți îți sunt necunoscute, încă. Poate că unele schimbări, care nu depind de ține, precum schimbarea vremii, te afectează și îți dau planurile peste cap, însă în aceste momente important este să te adaptezi la condițiile care apăr și să ai răbdare să vezi rezultatele. Obișnuiește-te cu imprevizibilul și nu vei mai fi surprins/a.

Citește mai departe aici!

În articolul

Avertismentul specialiștilor pentru perioada 7 - 13 August! Ce CARTE A DESTINULUI vă guvernează săptămâna!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x