Anunț IMPORTANT de la specialiști! Ce se întâmplă până pe 21 iulie cu zodiile: Toată lumea în hora SCHIMBĂRII!

Publicat pe 27.06.2017 la 10:41 Actualizat pe 27.06.2017 la 10:53

Intre 24 iunie si 21 iulie, nativii zodiacului vor trece prin schimbari, menite sa-i ajute sa-si reconfigureze traseul in viata.

Specialiștii în astrologie ne anunță că traversăm o perioadă caracterizată de un uriaș potențial de schimbare și înnoire. Totul începe cu Luna Nouă în Rac, de pe 24 iunie, iar până pe 21 iulie, vom trăi etape care ne vor ajuta să ne reconfigurăm traseul.

O configurație numită "cruce cardinală" se formează acum pe cer, protagoniștii în rolurile principale fiind Marte (Rac), Jupiter (Balanța), Pluto (Capricorn), Uranus (Berbec), anunță specialiștii de la astrocafe.ro. Iar această configurație pare să ne ceară destul de dur, radical, fără drept de apel, să facem schimbările benefice pentru noi. Să facem curat. Să lucrăm la calitatea propriei vieți. Să fim mai atenți la ceea ce ne hrănește inima și să ne reevaluăm prioritățile. Asta presupune conștientizare, profunzime, asumare, ieșire din comoditate, tărăgănare și complacere.

Este un context considerat greu, dar el poate fi, de fapt, un privilegiu. Ca un tratament necesar, deși nu neapărat confortabil. Pentru că, deși în anumite cazuri pare greu de "dus", el conține potențialul unei înnoiri fabuloase în interiorul, mintea, familia și viață noastră.

Este momentul în care ne cade un val de pe ochi și vedem consecințele alegerilor noastre în toată splendoarea lor. Este momentul în care mulți nu mai pot să ascundă un anume năduf și nu se mai pot preface că nu îi doare ceea ce îi doare. Lacurile Racului, semnul activat acum cu precădere, cresc și își schimbă formă.

Putem vedea ce am creat și cum am creat, ceea ce nu e puțin lucru, pentru că ne da posibilitatea de a crea din nou, diferit, susțin cei de la astrocafe.ro. Fie că vorbim de relații, de profesie sau orice altă zonă concretă de viață în care avem posibilitatea să observăm rezultate măsurabile, fie că vorbim despre o stare, despre cum ne simțim în pielea și în viața noastră, acesta este prilejul de a face diferența între alegerile care ne iau din putere și cele care ne dau putere.

Dacă ceva nu merge, dacă te simți blocat într-o anumită privință, e momentul să te întrebi și să te uiți cum ai generat asta. În ce alegeri persistente te complaci? Ce ai evitat să vezi și să știi? Cum ai încercat să "păcălești" anumite situații, doar pentru a nu le schimba?

În articolul

Anunț IMPORTANT de la specialiști! Ce se întâmplă până pe 21 iulie cu zodiile: Toată lumea în hora SCHIMBĂRII!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x