HOROSCOP 10 ianuarie - GEMENI: Concentrează-te pe ceea ce consideri a fi esențial și spune deschis

Publicat pe 10.01.2017 la 08:05 Actualizat pe 10.01.2017 la 08:32

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 10 ianuarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru 10 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Astăzi, este indicat să acorzi o atenție deosebită felului în care te exprimi, ce spui, cum și cui, riscând destul de ușor să apăra interpretări eronate, voit sau nu. Chiar dacă ești curios și dornic de interacțiuni sociale, șansele de a fi obiectiv, în concordanță cu realitatea, sunt reduse. Poți fi provocat să-ți reconfigurezi anumite concepții rigide, iar cel mai bun sfătuitor este cineva din familie.

Taur
Deși poți visa cu ochii deschiși la anumite perspective privind viitorul, ești provocat să apelezi mai mult la rațiune decât la componența emoțională atunci când este vorba de administrarea bugetului. Asta nu înseamnă însă că ar trebui să te limitezi doar la ceea ce s-a încercat deja sau la ce se spune că este bine. Propune-ți să îmbini intuiția cu pragmatismul.

Gemeni
Astăzi, cu Luna în propriul semn, ar fi ideal să nu-ți risipești atenția în prea multe direcții, pentru a evită să lași impresia că de fapt nu vrei să te implici și să-ți asumi responsabilitatea. Concentrează-te pe ceea ce consideri a fi esențial și spune deschis, dar rațional, ce dorești și care sunt necesitățile tale emoționale. Și, mai ales, decelează ceea ce-ți motivează planurile tale.

Rac
Astăzi, nu pari să ai energie și nici răbdare să duci la bun sfârșit acțiuni de rutină, care nu-ți stârnesc interesul, așa că ar fi oportun să profiți de acest răstimp pentru odihnă sau pentru a te sfătui cu o persoană intimă, care-ți poate da o soluție inspirată. Fiindcă ideile tale pot părea uneori lipsite de realism, dar și insuficient înțelese, încearcă să vezi ce suport afectiv stă în spatele acestora.

Leu
Atracția către persoane misterioase dar și provocatoare din punct de vedere intelectual se face simțită astăzi cu ușurință, însă cu greu vei putea trage o linie de demarcație între personalitățile creionate de dorințele tale și ceea ce sunt în realitate. Idealismul și emotivitatea îți pot jucă feste și este bine să fii în gardă, evitând să-ți asumi angajamente în necunoștință de cauza.

Fecioară

Soluțiile tradiționale recomandate nu par să-ți fie astăzi pe plac, preferând să ai mai multe planuri la dispoziție. Totuși, ceva riscă să rămână neclar, ascuns sau neînțeles corect în relațiile parteneriale, așa că ar fi indicat să nu iei decizii definitive. Mai întâi preocupa-te să afli exact care sunt așteptările tale dar și motivațiile celorlalți, apelând la rațiune, nu la sentimente.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 10 ianuarie - GEMENI: Concentrează-te pe ceea ce consideri a fi esențial și spune deschis

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x