HOROSCOP 12 ianuarie - FECIOARĂ: Disputele cu persoanele din anturajul apropiat vor fi la cote mari

Publicat pe 12.01.2017 la 07:48 Actualizat pe 12.01.2017 la 07:55

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 12 ianuarie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru ziua de 12 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Este o zi în care relațiile cu familia și activitățile necesare îmbunătățirii traiului domestic îți acaparează toate forțele. Se pot reluă discuții importante legate de bunuri patrimoniale, moșteniri sau sume de bani pe care dorești să le investești într-o casă părintească sau să ajuți o rudă dragă. În orice situație legată de neamul din care provii, fii prudent și chibzuit la investiții.

Taur
Se întrezăresc călătorii pe distante scurte, fie la rude, prieteni apropiați, fie deja trebuie să pleci într-o delegație profesională. În planurile tale de astăzi pot interveni zgomotos partenerul de viață sau colaboratorii profesionali. Ascultă și de sfaturile acestor persoane, chiar dacă asta ar însemna să-ți modifici programul sau poate chiar conduită. După-amiază ți-ar prinde bine lecturi ușoare.

Gemeni
O zi în care s-ar putea să-ți rotunjești veniturile, fie primind o sumă de bani restanța de la serviciu, fie cineva apropiat îți face cadouri sau favoruri deosebite. Pe de altă parte va trebui să cheltuiești ceva bani pentru necesitățile zilnice. Tot ce ține de regimul financiar este învăluit într-un mister greu de pătruns, așa încât fii foarte atent la fiecare bănuț pe care îl primești sau îl cheltuiești.

Rac
Ai multă energie astăzi, dar și reacții imprevizibile. Ești tentat să te apuci de mai multe treburi deodată, fie la serviciu, fie acasă. Alege prioritățile care te privesc doar pe ține și evită să te implici în treburile altora. Prietenii sau protectorii te pot sprijini în demersurile tale, însă bine ar fi să te bazezi numai pe ține. Sunt șanse mari să te desprinzi de relații considerate până nu demult valoroase.

Leu
Stările tale de spirit sunt schimbătoare, de aceea ar fi bine să fii discret și să te gândești pe îndelete la ale tale. Este nevoie să abordezi o nouă strategie de relaționare cu ceilalți și un nou mod de a reacționa în față evenimentelor în care ești implicat. Profită de energia acestei zile care te ajută să fii obiectiv și să vezi noile trasee pe care ar fi bine să mergi de acum încolo. După-amiază te vei simți mai bine, dar nu forța notă.

Fecioară
Disputele cu persoanele din anturajul apropiat vor fi la cote mari. Amalgamul de situații în care ești implicat sau îndemnat să te implici alături de prieteni nu prea îți este de folos. Ține-te departe de fascinația pe care aceste persoane o exercită asupra ta, pentru că în spatele acesteia se pot ascunde lucruri neplăcute sau nepotrivite ție. Plimbă-te în aer liber, hrănește-te sănătos și dormi mai mult.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 12 ianuarie - FECIOARĂ: Disputele cu persoanele din anturajul apropiat vor fi la cote mari

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x