HOROSCOP 13 decembrie - BERBEC: O zi excelentă pentru flirturi și întâlniri amoroase

Publicat pe 13.12.2016 la 08:25 Actualizat pe 13.12.2016 la 08:31

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 13 decembrie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 13 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
O zi care îți aduce mult chef de vorba și mișcare. S-ar putea că astăzi să mai faci și gafe, tocmai pentru că vorbești mult, ești foarte expansiv și precipitat, mai ales în relațiile cu colegii și prietenii. Ar fi bine că această energie mentală fabuloasă de care dispui astăzi să fie folosită în sensul studiului, acumulării de informații, deci satisfacerii curiozității intelectuale. O zi excelentă și pentru flirturi și întâlniri amoroase. Atenție totuși, e bine să-ți temperezi impulsivitatea și să eviți imprudențele în tot ce faci.

Taur

S-ar putea că astăzi să ai bucuria de a culege niște roade materiale în urmă semințelor semănate în ultimele săptămâni, adică în urmă muncii depuse pentru ajustarea unei afaceri sau derularea unui proiect. Este o zi care poate aduce creștere, expansiune, prosperitate, succes. Iar toate acestea depind de capacitatea de a-ți promova muncă, abilitățile, calitățile. Fără infatuare și fără exagerări.

Gemeni
Există multă energie și veselie, dar și mult chef de vorba. Astăzi probabil că n-o să ai stare, o să fii mereu în mișcare, mereu curios, pus pe glume și foarte îndrăzneț în relațiile cu ceilalți. Sigur că există și posibilitatea de a te aprinde foarte repede din orice și de a luă personal orice critică sau observație pe care o primești. Cu mici excepții, ziua se anunța însă frumoasă și aducătoare de vești bune, dar și de cunoștințe noi.

Rac
O zi care te pune pe gânduri și te invită la izolare, introspecție și meditație. Poți face niște calcule și-ți poți stabili noi priorități în privință banilor, sau poți să te documentezi și să aduni informații pentru o afacere sau un proiect. În orice caz, este o zi a discreției și nu a acțiunii concrete, deci nu te strădui să faci mare lucru, ci mulțumește-te cu postură de observator. Pe de altă parte, sănătatea necesită astăzi o atenție deosebită și sunt de evitat toate excesele, alimentare sau de altă natură.

Leu
Pentru ține se anunța o zi interesantă, care poate aduce admirația, aprecierea, susținerea celor din jur, dar mai ales a prietenilor. Există mult entuziasm în conversațiile numeroase de astăzi și multă inspirație, chiar dacă nu tot ce se promite se va și întâmplă și chiar dacă ai toate șansele să mai și exagerezi pe ici pe colo cu glumele și ironiile. Fii atent la eventualele derapaje sentimentale și la alte riscuri pe care ți le asumi.

Fecioară
Deși asiști la finalizarea unui proiect sau împlinirea unui obiectiv profesional, se pare că nu te bucuri cu toată inimă, de parcă ai caută dinadins greșelile și imperfecțiunile. S-ar putea că odată cu încheierea unor astfel de proiecte, chiar să-ți propui să te detașezi pentru o perioadă de planul profesional, pentru a acordă mai multă atenție planului personal. Din familie și de la persoanele apropiate sufletului tău se pare că vin adevăratele bucurii și satisfacții.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 13 decembrie - BERBEC: O zi excelentă pentru flirturi și întâlniri amoroase

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x