• VINERI, 14 APRILIE 2017

  HOROSCOP 14 aprilie - Zi plină de provocări pentru nativii FECIOARĂ

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 14 aprilie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Ziua de astăzi se anunța destul de tensionată. Manifești interes către spiritualitate și filosofie, ai principii de viață sănătoase, corecte și o morală de neclintit. Chiar dacă tu simți că ai dreptate, renunță la îndârjire, încăpățânare și nu caută să îți impui punctul de vedere. Fiecare om înțelege ce este pregătit, când este pregătit și ce face parte din lecția să de viață.

  Taur

  Tu manifești o atracție puternică față de științele oculte, dispui de calități psihice puternice, manifești sensibilitate și o fire excentrică. Ai grijă cu ce prieteni te însoțești sau te anturezi astăzi căci ai putea trăi unele decepții sau deziluzii din partea lor. În relația cu persoană iubită îți place să domini, să epatezi, ești critic și greu de mulțumit.

  Gemeni

  Contextul astral de astăzi te predispune la hipersensibilitate, nehotărâre, instabilitate, agitație și îngrijorare în special din sferă financiară. Frustrările din sferă personală se pot răsfrânge și asupra climatului de la locul de muncă, unde ești foarte critic și greu de mulțumit. Temperează-ți tendința spre risipă și încearcă să nu chletui mai mult decât câștigi.

  Rac

  Tu te manifești cu căldură, bunătate, optimism, tandrețe. Lași impresia unui om generos, serviabil și astfel te faci iubit cu ușurință de către toată lumea. Manifești plăcere și înclinație către tot ce ține de artă, muzică și frumos. Ești extrem de romantic, sensibil, loial. Te remarci prin manierele tale seducătoare și cu greu ți-ar putea rezistă cineva.

  Leu
  În ceea ce te privește, ziua de astăzi pare să îți activeze unele tensiuni interioare. Îți este destul de greu să îți restabilești sentimentul de securitate. Resursele financiare din muncă proprie păr să fie în reconfigurare. Evită pe cât posibil schimburile sau tranzacțiile financiare, căci discernământul tău nu este foarte bun și ai putea fi ușor înșelat.

  Fecioară

  Și în cazul tău, aspectele astrale prevestesc o zi plină de provocări, în special în zonă mentalului și a comunicării. Încearcă pe cât posibil să nu îți urmezi tendința către critică, inconstanță și nehotărâre. Nu îți place să stai singur și ești dependent de compania altor persoane. Nu fugi de ține însuți, învață să nu invadezi și da spațiu oamenilor.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul de weekend. LEU: pot apărea de la bugetul disponibil pentru cheltuieli

  acum 2 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta pentru weekendul 21-22 octombrie.

  Horoscopul zilei. BALANȚĂ: te așteaptă surprize plăcute în zona financiară

  acum 2 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta.

  Horoscopul zilei | Joi 19 octombrie | TAUR: sănătatea este vulnerabilă

  acum 4 zile

  Astrologii iti spun ce au pregatit astrele pentru zodia ta.

  Horoscopul zilei. CAPRICORN: lucrurile se vor așeza cum e mai bine pentru tine

  acum 4 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta pentru azi, 18 octombrie.

  Horoscopul zilei. PEȘTI: unele relații se vor rupe

  acum 5 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Profit.ro

  profit.ro


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »