HOROSCOP 14 ianuarie - LEU: Relațiile cu ceilalți sunt tensionate și pline de neprevăzut

Publicat pe 14.01.2017 la 08:19 Actualizat pe 14.01.2017 la 08:27

Specialistii au realizat principalele previziuni astrale pentru 14 ianuarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 14 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Sâmbătă, ecoul sărbătorilor de iarnă te predispune la nostalgie, dar și la realizarea unor planuri pentru viitoarele ocazii de distracții. Însă ce te va ține pe loc are legătură cu veniturile de care dispui, deocamdată. Duminică se recomanda odihnă. Organsimul va resimiti oboseală, existând posibilitatea că afecțiunile picioarelor sau sistemului digestiv să-ți creeze neplăceri.

Taur
Sâmbătă este potrivită treburilor gospodărești și dialogurilor cu membrii familiei. Sunt momente excelente pentru a trasă planuri domestice, alături de cei dragi. Duminică se întrezăresc situații tensionate cu persoană iubită sau copiii. Fii prudent, deoarece se pot reitera discuții mai vechi pe teme comune, cum ar fi petrecerea timpului liber împreună, cheltuielile pentru distracții sau pentru hobby-uri.

Gemeni
Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție relațiile familiale. Este posibil să mergi în vizită la rude sau aceste persoane să vina la ține. Oricum, discuțiile vor fi intense pe teme patrimoniale sau pe moșteniri. Segmentul financiar este accentuat pentru ține în perioadă pe care o traversăm. Se recomanda prudența, discreție în vorbe și fapte, dar mai ales atenție la ce îți spun ceilalți.

Rac

Tensiunile dintre tine și ceilalți persistă și în aceste zile de weekend. Pe de o parte este vorba despre banii și cheltuielile care trebuie făcute pentru traiul zilnic. Pe de altă parte, însă, personalitatea ta este în continuă transformare, fiind dificil să-ți între cineva în voie. Relaxează-te, lasă deoparte grijile și evită implicarea în treburile celorlalți. Duminca ți-ar prinde bine o conversație cu cineva apropiat.

Leu
Stările tale de spirit sunt schimbătoare și de aici, relațiile cu ceilalți sunt tensionate și pline de neprevăzut. Este foarte adevărat că în sufletul tău este un vulcan care stă să erupă la cel mai mic stimul exterior, însă depinde numai de ține cum gestionezi toată această energie astrala care te înconjoară. Duminică va fi nevoie să faci câteva cumpărături. Hoinărește prin magazinele preferate și oferă-ți mici cadouri.

Fecioară
Sâmbătă ești retras, iar aură de mister care te înconjoară va atrage mulți admiratori în preajmă ta. Ai grijă de sănătate! De asemenea ar trebui să ții cont și de neplăcerile existențe în sferă profesională, mai ales că zilele acestea poți află soluții salavatoare în acest sens. Duminică, nivelul energiei vitale va crește mult, așa încât ar fi bine să ieși în aer liber sau la o plimbarea prin magazine.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 14 ianuarie - LEU: Relațiile cu ceilalți sunt tensionate și pline de neprevăzut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x