HOROSCOP 15 decembrie - TAUR: Fii scump la vorbă și promisiuni. Oferă-ți ajutorul cu măsură!

Publicat pe 15.12.2016 la 08:14 Actualizat pe 15.12.2016 la 08:20

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 15 decembrie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru ziua de 15 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Gospodăria și membrii familiei te solicita din plin. Ai spor la curățenii, reamenjari interioare sau la planuri de achiziționare a unor bunuri patrimoniale. Ești emotiv, îți este dor de copilărie și aventurile ei, însă controlează-ți reacțiile și bucură-te de ceea ce ai în prezent. După-amiza invită-i pe cei dragi la o masă festivă și planifică cu aceștia vizite în locurile natale sau la rude.

Taur
S-ar putea să faci mai multe drumuri pe distante scurte. Poate fi vorba despre o întâlnire importantă cu o rudă, cu un prieten sau trebuie să rezolvi un demers profesional. În orice caz se recomanda prudența și neimplicare emoțională. Gândurile tale sunt confuze, dar îndreptate mai mult către treburile tale. De aceea fii scump la vorbă și promisiuni. Oferă-ți ajutorul cu masură!

Gemeni
Preocuparea majoră este legată de veniturile obținute din muncă desfășurată la un serviciu. Bilanțul este nesatisfăcător, însă trebuie să ai în vedere faptul că deocamdată, lucrurile merg anevois în sferă muncii. Hibă se află în ograda ta, în sensul că ai nevoie să-ți reevaluezi conceptele și atitudinea față de muncă și plată aferentă. Ai încredere că tot Universul te sprijină!

Rac
O zi cu stări contradictorii. Din astral primești multă energie greu de controlat. Selectează-ți treburile prioritare și ocupă-te numai de ele. Ai fi tentat să te infiltrezi în viață celorlalți. Nu se recomanda, pentru că ai destule de făcut în viață ta. Începe o dietă, niște tratamente cosmetice sau un program de exerciții fizice ușoare. Atenție la imaginea publică și la relațiile profesionale!

Leu
Ziua te predispune la introspecție și solitudine. Dozează-ți eforturile, pentru că energia vitală este scăzută și organismul vulnerabil. Se recomanda dietă, plimbări în aer liber și somn. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. La serviciu domnește iluzia treburilor bine făcute și a relațiilor agreabile. Ar fi bine să-ți trasezi planuri noi de viitor.

Fecioară

Un prieten îți poate da informații prețioase legate de capitolul financiar. Poate fi vorba despre îmbunătățirea modului în care îți administrezi câștigurile proprii sau câștigurile dobândite alături de un partener de viață sau de afaceri. Pe de altă parte, relațiile parteneriale sunt tensionate și cu greu reușești să căzi la pace cu persoanele respective. Emotivitate și subiectivism accentuate.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 15 decembrie - TAUR: Fii scump la vorbă și promisiuni. Oferă-ți ajutorul cu măsură!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x