HOROSCOP de week-end: LEU - Dăruiește fără rezerve și ai încredere că totul îți va fi înapoiat la momentul potrivit

Publicat pe 14.04.2017 la 17:49 Actualizat pe 14.04.2017 la 18:03

Principalele previziuni pentru acest sfarsit de saptamana!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru 15 și 16 aprilie. Află cum îți va merge în acest week-end!

Berbec
Zilele astea de weekend îți aduc aproape persoanele aflate în străinătate sau tu te hotărăști să călătorești în ținuturi îndepărtate. Bucură-te de atmosfera de sărbătoare, fii alături de cei dragi și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Gândurile neliniștitoare pot fi frecvente, însă le poți contracara privind numai partea plină a paharului. Prudență și măsură în toate!

Taur
Finalul acestei săptămâni predispune la cheltuieli și discuții ample privitoare la banii și bunurile comune cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii. Chiar dacă este sărbătoare și toată lumea petrece cum se cuvine, ție îți va fi dificil să te desprinzi de materialismul cotidian. Relaxează-te, bucură-te de ce ai, lăsând deciziile și discuțiile importante pentru zilele următoare. Fii cumpătat în toate!

Gemeni
Relațiile cu ceilalți par anoste la sfârșitul acestei săptămâni, însă este vorba despre faptul că fiecare are treburile sau gândurile sale. Pentru că este sărbătoare, este frumos și sănătos ar fi să profiți de asta. Lasă-te animat de gânduri mărețe și bucură-te de tot ce te înconjoară. Chiar dacă apar tensiuni sau situații controversate, cu puțin efort și bunăvoină le poți depăși cu brio.

Rac
Ești atras de mesele festive care abundă în aceste zile de weekend. Sărbătoarea momentului te predispune la activități de rutină alături de cei dragi. Însă, printr-un joc interesant al sorții, este posibil să desfășori și activități profesionale, de genul celor de la locul de muncă sau pur și smplu să fii nevoit să mergi la serviciu așa pe nepusă masa. Se recomandă prudență, calm, răbdare!

Leu
Sfârșitul acestei săptămâni îți aduce în preajmă persoane dragi, copii și prieteni vechi. Chiar dacă poate nu toate discuțiile sau situațiile sunt pe placul tău poți depăși orice disonanță prin tact, diplomație și generozitate. Fiecare are problemele sale, astfel că evită să ai așteptări din partea cuiva. Tu dăruiește fără rezerve și ai încredere că totul îți va fi înapoiat la momentul potrivit.

Fecioară
Familia și locurile natale sunt preocupările tale principale din acest weekend. Vor exista și neînțelegeri, poate reproșuri, discuții aprinse în mod special cu persoanele vârstnice, dar cu răbdare și bunăvoință vei reuși să aplanezi totul. Este vremea amintirilor din copilărie și a depănării poveștilor de familie. Informațiile aflate îți vor fi de mare folos cât de curând.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP de week-end: LEU - Dăruiește fără rezerve și ai încredere că totul îți va fi înapoiat la momentul potrivit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x