Previziuni 17 - 23 aprilie. AVERTISMENTUL specialistului pentru fiecare zodie în parte

Publicat pe 19.04.2017 la 09:15 Actualizat pe 19.04.2017 la 10:40

Sfaturi si recomandari pentru nativii zodiacului!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele recomandări pentru fiecare zodie în parte! Află care este avertismentul specialiștilor, care sunt punctele tale forte și de ce trebuie să te ferești în săptămâna cuprinsă între 17 și 23 aprilie.

Berbec
Deși e posibil să nu-ți fie confortabil să te confrunți cu rezultatele alegerilor tale din ultima perioadă, amintește-ți că o poți luă oricând pe a altă cale, iar marea ta putere stă în a-ți asumă consecințele a ceea ce alegi. Observă cu onestitate ce se află în spatele opțiunilor tale și vezi dacă e necesar să le schimbi sau să le transformi, ținând cont de dorințele tale. Pe de altă parte, acordă o mai mare atenție corpului tău fizic având în vedere să-l îngrijești, conștient fiind de nevoile sale legate de alimentație, odihnă, mișcare.

Taur
În aceaste zile capeți, prin intermediul unor situații sau oameni din viață ta, o înțelegere mai profundă a înțelepciunii tale. Experiențele tale de până sunt cristalizate în această formă rafinată de înțelepciune, iar asta te ajută să privești cu alți ochi, și mai ales să înțelegi, contextele în care te regăsești acum, indiferent de domeniul de viață. Asta îți conferă un sentiment de încredere în ține și de siguranță, mai ales în ceea ce privește alegerile pe care le ai de făcut sau căile de urmat în viitorul apropiat. Rămâi atent la semnele din jurul tău.

Gemeni
Săptămâna care începe te scoate din amorțeala și pot apărea unele situații ce te provoacă să te miști într-o anumită direcție. Fie că este vorba despre a face mișcare în aer liber sau de a ieși dintr-un context care nu îți este favorabil, acum se impune o schimbare de ritm și abordare. Dacă alegi să stai pe loc, e posibil să experimentezi un sentiment de “blocaj” și nemulțumire. Ai încredere că vei face cele mai bune alegeri, chiar dacă unele persoane din jurul tău păr să te convingă de contrariu. Fii deschis către nou.

Rac
Veștile pe care le consideri a fi neplăcute devin dezagreabile doar atunci când opui rezistentă în a le acceptă așa cum sunt. Te-ai gândit vreodată că unele din lucrurile pe care ți le dorești nu vin către tine pentru simplul motiv că nu servesc binelui tău? Schimbarea nu este ceva ce poți controla, așa că cel mai ușor pentru ține ar fi să te adaptezi la condițiile ei și să ai încredere în rezultatele ce vor aprea. În această perioadă, folosește apa pentru a te purifică fie când o bei – și îți imaginezi că îți curată interiorul corpului-fie făcând o baie relaxanta.

Leu
Din nou îți este adusă sub lupă dorință pentru perfecțiune, așa cum o percepi tu, cât și atenția excesiva la unele detalii care nu fac altceva decât să te abată de la imaginea de ansamblu. “Provocarea” acestei săptămâni este să accepți lucrurile așa cum sunt ele în imperfecțiunea lor și să te implici în ce ai de făcut fără așteptări. Este posibil să ai unele surprize în ceea ce privește rezultatele. Pe de altă parte, în aceste zile poți observă unele țipare care se tot repetă, dar din cu totul și cu totul altă perspectivă.

Fecioară
Îți dorești să salvezi pe cineva sau aștepți să fii salvat? Crezi că iubirea ta poate schimbă pe cineva și, în mod miraculos, să vindece acea persoană? Uită-te cu atenție și observă realitatea așa cum este ea, în loc să-ți imaginezi cum ți-ai fi dorit să fie. Ai încredere că poți discerne cu ușurință care este diferență dintre realitate și fantezie, și că ai abilitatea de a găsi răspunsuri la ceea ce te frământă, fără luptă.

Citește aici continuarea!

În articolul

Previziuni 17 - 23 aprilie. AVERTISMENTUL specialistului pentru fiecare zodie în parte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x