HOROSCOP 17 ianuarie - GEMENI: Fii prudent cu banii și nu te avânta în cumpărături majore

Publicat pe 17.01.2017 la 08:11 Actualizat pe 17.01.2017 la 08:29

Specialistii au realizat principalele previziuni astrale pentru 17 ianuarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru 17 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Este mult de lucru al serviciu, dar cheful lasă de dorit. Ar fi bine să apelezi la ajutorul colegilor, pentru că organsimul tău este slăbit. Se pot accentuă afecțiuni ale sistemului digestiv și ale extremităților picioarelor. Evită, pe cât posibil consultațiile și analizele medicale, deoarece pot interveni erori de diagnostic și tratament. Odihnă, compania celor dragi și o alimentație ușoară te pot ajuta mult.

Taur
Activitățile comune cu persoană iubită sau copiii au succes astăzi, chiar dacă, pe alocuri, mai pot interveni discuții aprinse, neînțelegeri sau divergente de opinii pe chestiuni financiare. Este bine să eviți polemicile, deoarece subiectivismul este accentuat. Privește partea plină a paharului relațiilor sentimentale, pentru că este frumoasă, interesantă și de bun augur pentru tine.

Gemeni
Dorința de a stă acasă, alături de cei dragi este mare, dar este posibil să ai multe treburi de rezolvat fie la serviciu, fie în diverse alte locații. Organizează-ți timpul și prioritățile, astfel încât să le împaci pe toate. Membrii familiei te sprijină prea puțin, de aceea nu te bază prea mult pe ei astăzi. Spre seară sunt posibile cheltuieli necesare casei sau membrilor familiei. Fii prudent cu banii și nu te avântă în cumpărături majore.

Rac
Activitățile intelectuale au succes numai dacă sunt programate sau începute acum câteva zile. Poți finaliza cu succes diverse demersuri profesionale, care necesită întocmirea unor documente, comunicarea cu persoanele străine, dar de care ai nevoie pentru locul de muncă. Fii prudent și la nevoie cere sprijinul unor colegi sau cuiva din anturajul familial.

Leu
Sunt posibile cheltuieli sau discuții importante legate de veniturile tale salariale. Cumva te descurci cu banii, plată muncii depuse la serviciu este la zi și suficientă, însă pot apărea temeri legate de viitoarele tale câștiguri. Sunt momente bune pentru a te gândi la variante noi de lucru, care să-ți aducă beneficii. Cu puțin efort, bunăvoință și răbdare vei găsi soluții remarcabile. Totul este să ai încredere că vor prinde contur.

Fecioară
Ești emotiv și cu greu îți poate intra cineva în voie. Liniștește-te, evită provocările și ocupă-te numai de activități ușoare. De mare folos îți sunt tratamentele de îngrijire corporală sau achiziționarea unui obiect vestimentar dorit demult. Invită un prieten drag să te însoțească la o plimbare în aer liber sau la o hoinăreală prin magazinele preferate. Spre seară te vei simți mult mai bine.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 17 ianuarie - GEMENI: Fii prudent cu banii și nu te avânta în cumpărături majore

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x