• VINERI, 17 MARTIE 2017

  HOROSCOP 17 martie - Zi extraordinară pentru nativii BERBEC!

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 17 martie. Află din materialul următor cum îți va merge!

  Berbec
  O zi numai bună pentru a cere acel sprijin pe care până acum te-ai sfiit să-l ceri. De fapt, e posibil să primești și daruri la care nu te aștepți sau să ți se deschidă niște uși care-ți ușurează muncă și viață. E o zi e beneficiilor primite și a generozității manifestate de cei din jur, în semn de recunoștință pentru ce reprezinți pentru ei.

  Taur
  Luna stă și astăzi în Scorpion, în zonă relațiilor, parteneriatelor și imaginii sociale. E posibil că astăzi să ți clarifice și reveleze calea de urmat și soluțiile de aplicat pentru a trece o relație de cuplu la nivelul următor sau pentru a îmbunătăți un parteneriat profesional. Totul este să faci alegerile care te aduc cel mai aproape de inimă ta și să eviți analizele și judecățile.

  Gemeni
  Pentru ține poate fi o zi fructuoasă în ce privește proiectele profesionale și sarcinile pe care ți-ai propus să le duci la bun sfârșit. Pentru asta, e nevoie să te ocupi de toate pe rând, concentrându-te pe priorități și folosind cât mai inteligent resursele de care dispui. În același timp, ține cont de sfaturile celor dragi și lasă-i să te sprijine.

  Rac

  Luna în Scorpion activează astăzi zonă creativității, iubirii și pasiunii. Îți vin idei inspirate, găsești calea către inimă cuiva drag sau pur și simplu ți se pare mai ușor să comunici cu cei din jur. În orice caz, deși contextul astral e destul de agitat și generează experiențe neobișnuite, neprevăzute sau dificile, astăzi reușești să vezi lucrurile mai în profunzime și să pătrunzi o logică a acestora, cu mai multă încredere și optimism, dincolo de dramă și credințe limitative.

  Leu
  Spațiul de siguranță și sprijin îți este creat astăzi de către familie. Ai nevoie de un repaus, ai nevoie să te simți îngrijit și protejat, poate chiar scutit de unele sarcini și cheltuieli. Nu te miră dacă primești astăzi mai mult decât ai cerut și mai mult decât te-ai fi așteptat. Fii gata să deschizi brațele și mai ales mintea, pentru a permite să vina spre ține toate binecuvântările care-ți sunt pregătite și pe care la un anumit nivel le-ai chemat în viață ta.

  Fecioară
  Discreția, comunicarea empatică și ascultarea atentă la tot ce e în jur te sprijină astăzi să creezi conexiuni profunde și valoroase cu cei din jur. Se pare că se vor naște idei prețioase și vor ieși la suprafața revelații care sunt precum o gură de aer proaspăt în tumultul emoțional al acestei perioade. Ai încredere în intuiția ta și rămâi concentrat pe ceea ce e cu adevărat important acum.

  Citește aici continuarea previziunilor!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 50 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 51 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 55 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 55 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »