• VINERI, 17 MARTIE 2017

  HOROSCOP 17 martie - Zi extraordinară pentru nativii BERBEC!

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 17 martie. Află din materialul următor cum îți va merge!

  Berbec
  O zi numai bună pentru a cere acel sprijin pe care până acum te-ai sfiit să-l ceri. De fapt, e posibil să primești și daruri la care nu te aștepți sau să ți se deschidă niște uși care-ți ușurează muncă și viață. E o zi e beneficiilor primite și a generozității manifestate de cei din jur, în semn de recunoștință pentru ce reprezinți pentru ei.

  Taur
  Luna stă și astăzi în Scorpion, în zonă relațiilor, parteneriatelor și imaginii sociale. E posibil că astăzi să ți clarifice și reveleze calea de urmat și soluțiile de aplicat pentru a trece o relație de cuplu la nivelul următor sau pentru a îmbunătăți un parteneriat profesional. Totul este să faci alegerile care te aduc cel mai aproape de inimă ta și să eviți analizele și judecățile.

  Gemeni
  Pentru ține poate fi o zi fructuoasă în ce privește proiectele profesionale și sarcinile pe care ți-ai propus să le duci la bun sfârșit. Pentru asta, e nevoie să te ocupi de toate pe rând, concentrându-te pe priorități și folosind cât mai inteligent resursele de care dispui. În același timp, ține cont de sfaturile celor dragi și lasă-i să te sprijine.

  Rac

  Luna în Scorpion activează astăzi zonă creativității, iubirii și pasiunii. Îți vin idei inspirate, găsești calea către inimă cuiva drag sau pur și simplu ți se pare mai ușor să comunici cu cei din jur. În orice caz, deși contextul astral e destul de agitat și generează experiențe neobișnuite, neprevăzute sau dificile, astăzi reușești să vezi lucrurile mai în profunzime și să pătrunzi o logică a acestora, cu mai multă încredere și optimism, dincolo de dramă și credințe limitative.

  Leu
  Spațiul de siguranță și sprijin îți este creat astăzi de către familie. Ai nevoie de un repaus, ai nevoie să te simți îngrijit și protejat, poate chiar scutit de unele sarcini și cheltuieli. Nu te miră dacă primești astăzi mai mult decât ai cerut și mai mult decât te-ai fi așteptat. Fii gata să deschizi brațele și mai ales mintea, pentru a permite să vina spre ține toate binecuvântările care-ți sunt pregătite și pe care la un anumit nivel le-ai chemat în viață ta.

  Fecioară
  Discreția, comunicarea empatică și ascultarea atentă la tot ce e în jur te sprijină astăzi să creezi conexiuni profunde și valoroase cu cei din jur. Se pare că se vor naște idei prețioase și vor ieși la suprafața revelații care sunt precum o gură de aer proaspăt în tumultul emoțional al acestei perioade. Ai încredere în intuiția ta și rămâi concentrat pe ceea ce e cu adevărat important acum.

  Citește aici continuarea previziunilor!

  COMENTARII

  Horoscop săptămâna 11 - 17 decembrie. O zodie va avea noroc de bani în plus

  acum 9 ore

   Zodia Berbec O săptămână focalizată pe relațiile cu ceilalți și pe ceea ce poți realiza alături de ei. Tentația de a te baza mult pe ceea ce spun sau ce fac partenerul de viață, colaboratorii, rudele este păbugoasă și ar fi bine să o ții în frâu....

  Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: atenție mare la ce spui, s-ar putea să ai probleme

  acum 13 ore

  Iată ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte pentru astazi, luni, 11 decembrie.

  Horoscopul de weekend. Întâlniri, cheltuieli, petreceri. Vezi ce zodie va avea noroc la bani în acest weekend

  acum 3 zile

  Iata ce au rezervat astrele pentru weekendul 9-10 decembrie pentru fiecare zodie in parte.

  4 zodii care știu să facă bani din orice în 2018

  acum 4 zile

  Ele stiu să scoata bani si din piatra seaca!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »