• VINERI, 17 MARTIE 2017

  HOROSCOP 17 martie - Zi extraordinară pentru nativii BERBEC!

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 17 martie. Află din materialul următor cum îți va merge!

  Berbec
  O zi numai bună pentru a cere acel sprijin pe care până acum te-ai sfiit să-l ceri. De fapt, e posibil să primești și daruri la care nu te aștepți sau să ți se deschidă niște uși care-ți ușurează muncă și viață. E o zi e beneficiilor primite și a generozității manifestate de cei din jur, în semn de recunoștință pentru ce reprezinți pentru ei.

  Taur
  Luna stă și astăzi în Scorpion, în zonă relațiilor, parteneriatelor și imaginii sociale. E posibil că astăzi să ți clarifice și reveleze calea de urmat și soluțiile de aplicat pentru a trece o relație de cuplu la nivelul următor sau pentru a îmbunătăți un parteneriat profesional. Totul este să faci alegerile care te aduc cel mai aproape de inimă ta și să eviți analizele și judecățile.

  Gemeni
  Pentru ține poate fi o zi fructuoasă în ce privește proiectele profesionale și sarcinile pe care ți-ai propus să le duci la bun sfârșit. Pentru asta, e nevoie să te ocupi de toate pe rând, concentrându-te pe priorități și folosind cât mai inteligent resursele de care dispui. În același timp, ține cont de sfaturile celor dragi și lasă-i să te sprijine.

  Rac

  Luna în Scorpion activează astăzi zonă creativității, iubirii și pasiunii. Îți vin idei inspirate, găsești calea către inimă cuiva drag sau pur și simplu ți se pare mai ușor să comunici cu cei din jur. În orice caz, deși contextul astral e destul de agitat și generează experiențe neobișnuite, neprevăzute sau dificile, astăzi reușești să vezi lucrurile mai în profunzime și să pătrunzi o logică a acestora, cu mai multă încredere și optimism, dincolo de dramă și credințe limitative.

  Leu
  Spațiul de siguranță și sprijin îți este creat astăzi de către familie. Ai nevoie de un repaus, ai nevoie să te simți îngrijit și protejat, poate chiar scutit de unele sarcini și cheltuieli. Nu te miră dacă primești astăzi mai mult decât ai cerut și mai mult decât te-ai fi așteptat. Fii gata să deschizi brațele și mai ales mintea, pentru a permite să vina spre ține toate binecuvântările care-ți sunt pregătite și pe care la un anumit nivel le-ai chemat în viață ta.

  Fecioară
  Discreția, comunicarea empatică și ascultarea atentă la tot ce e în jur te sprijină astăzi să creezi conexiuni profunde și valoroase cu cei din jur. Se pare că se vor naște idei prețioase și vor ieși la suprafața revelații care sunt precum o gură de aer proaspăt în tumultul emoțional al acestei perioade. Ai încredere în intuiția ta și rămâi concentrat pe ceea ce e cu adevărat important acum.

  Citește aici continuarea previziunilor!

  COMENTARII

  Horoscop de weekend. Iată ce au pregătit astrele pentru zilele de 24 și 25 februarie 2018

  acum 14 ore

  Astrologii spun că urmează un weekend relaxant pentru nativi. Timp petrecut în familie, regăsire, dar sunt și câteva avertismente. Iată, așadar, horosocpul pentru weekendul 24-25 februarie 2018.  ZODIA BERBEC Weekend-ul acesta foloseste-l pentru a fi alaturi...

  Zodii compatibile în iubire. Acești nativi vor forma cupluri cu adevărat fericite

  acum 1 zile

  Care sunt zodiile compatibile în iubire poți afla din articolul de mai jos.

  Horoscop săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018. Această zodie poate începe o frumoasă poveste de iubire

  acum 1 zile

  Ce spun specialiștii pentru fiecare zodie în parte aflați din horsocopul pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018.

  Horoscopul zilei joi, 22 februarie 2018. Avertismentul zilei: nu cheltuiți sume mari de bani

  acum 2 zile

  Pentru ziua de joi, 22 februarie 2018, specialiștii au un avertisment: atenție la cheltuieli! Ziua de 22 februarie este una favorabilă familiei, planurilor pentru casă, pentru cuplu. ZODIA BERBEC S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau...

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 2 zile

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »