• MARTI, 18 APRILIE 2017

  Horoscop 18 aprilie - Săgetător: Răsturnările de situație din segmentul financiar te vor necăji profund astăzi

   Berbec

  Este multă forfotă în zona profesională, astfel că este posibil să fii luat la întrebări de către șefii de la locul de muncă sau de diverși alți reprezentanți oficiali. Prezintă-te cu calm, pregătit și deschis pentru dialog, încrezător în faptul că te vei descurca excelent în orice situație. Este rost de schimbări importante vizavi de imaginea ta publică, dar vor apărea schimbări și în cadrul colectivului de lucru din care faci parte. Prudență și atenție în toate!

  Taur

  Dialogurile cu persoane erudite sau cu cineva din străinătate reprezintă teme importante. cu efecte pe termen lung. Poate fi vorba despre plănuirea unei călătorii îndepărtate sau despre implicarea ta într-un proiect profesional de anvergură. Singura neplăcere poate veni dinspre bugetul disponibil, deocamdată, pentru cheltuielile implicate. Ai încredere că se vor aranja lucrurile exact cum ai nevoie. Relaxează-te lecturând o carte bună!

  Gemeni

  Se pare că vei primi bani, favoruri sau bonusuri diverse dinspre segmentul profesional sau de la rude. Pe de altă parte s-ar putea să fii nevoit să achiți facturi, taxe restante sau datorii, însă te vei descurca onorabil cu toate. Recomandabil este să te rezumi la bugetul disponibil și să cheltuiești strictul necesar. Poate că partenerul de viață sau colaboratorii vor avea pretenția să le oferi sprijin financiar substanțial, însă scuză-te politicos și lasă-i să se descurce cum pot.

  Rac

  Relațiile parteneriale îți vor oferi lecții de viață importante astăzi, chiar și prin simple discuții sau gesturi și activități cotidiene. Învață de la toți, nu lua nimic personal și admite fără rezerve când greșești sau necăjești pe cineva fără intenție. O vorbă bună, o îmbrățișare sinceră îi va aduce pe ceilalți mai aproape de sufletul tău și astfel se vor lămuri toate animozitățile. Și alții au zile mai puțin bune. De aceea vino în întâmpinarea lor și animă plăcut atmosfera.

  Leu

  Ziua aduce activități de rutină, fie că stai acasă, fie că mergi la serviciu. Te-ai putea gândi să faci altfel lucrurile, să adopți o altă atitudine față de muncă și implicațiile ei. La nevoie cere sprijinul celor dragi și nu lăsa să te copleșească îndatoririle personale și profesionale pe care le ai. O mică puază, mâna de ajutor primită de la cineva apropiat pot face adevărate minuni. Odihnește-te și îngrijește-ți sănătatea! Se pot evidenția afecțiuni mai vechi și mai noi.

  Citeşte mai departe aici!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 81 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 82 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 86 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 86 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »