HOROSCOP 18 ianuarie - FECIOARĂ: Evită să creezi scenarii pesimiste legat de bani, întrucât beneficiezi de protecție

Publicat pe 18.01.2017 la 07:55 Actualizat pe 18.01.2017 la 08:04

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 18 ianuarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 18 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
E o zi în care cuvântul poate face și desface relații, în funcție de modul și momentul în care e folosit. Negocierea, discuțiile deschise cu cărțile pe față pot aduce reconcilierea sau ruptură într-o relație importantă, oficială. De asemenea, e posibil că astăzi să intuiești și să prevezi direcția în care se îndreaptă un parteneriat.

Taur
Luna în Balanța activează, în cazul tău, zonă muncii și a obiceiurilor, a rutinei zilnice și sănătății. Astăzi, contextul astral te sprijină să vezi limpede o situație de la locul de muncă și să găsești soluții de rezolvare avantajoase pentru toată lumea. Cooperarea e foarte importantă și te poți ocupa cu spor și coerență de sarcini.

Gemeni

Cuvintele îți vin mai ușor acum, îți poți exprimă opiniile mult mai coerent și îți crește cheful de vorba și de mișcare. Totuși, atenție la tendința de a fi indiscret. Luna aflată în Balanța pe tot parcursul zilei aduce o oarecare pace și armonie în relația ta sentimentală, dar și o serie de conștientizări cu privire la calitatea unor oameni. Ideile inspirate nu trebuie ignorate.

Rac
Ziua de astăzi este numai bună pentru a fi petrecută aproape de oameni pe care-i prețuiești și cu care te simți în largul tău. De altfel, poți vedea cu luciditate ce te bucură, ce nevoi ai și ce-ți lipsește cel mai mult acum pentru a te simți împlinit. Bazează-te pe intuiție în tot ce alegi să faci.

Leu
S-ar putea că unele conversații la care participi astăzi să fie un exercițiu de răbdare pentru ține. E necesar să iei în considerare și punctul de vedere al celuilalt, pentru a vedea clar o anumită situație, și să fii dispus să primești ceva nou: cunoștințe, experiențe sau percepții noi.

Fecioară
Luna se află astăzi în Balanța și activează zonă banilor și a acumulărilor materiale. Probabil că vor există cheltuieli neprevăzute, mai ales în a două parte a zilei și va fi nevoie să apelezi la sprijinul cuiva pentru a face față. Totuși, evită să creezi scenarii pesimiste legat de bani, întrucât beneficiezi de protecție.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 18 ianuarie - FECIOARĂ: Evită să creezi scenarii pesimiste legat de bani, întrucât beneficiezi de protecție

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x