Horoscop 19- 25 Decembrie: Leu: Schimbări majore la locul de muncă! Decizii de ultim moment!

Publicat pe 19.12.2016 la 09:34 Actualizat pe 19.12.2016 la 09:55

O saptamana in care vei simti din plin schimbarea de ritm si de energie.

Berbec

O saptamana in care vei simti din plin schimbarea de ritm si de energie datorata intrarii lui Marte in Pesti si a miscarii aparent retrograde a lui Mercur. Asadar, daca te vei mobiliza mai greu sau vei avea sentimentul ca planurile tale sufera modificari de la o zi la alta, e necesar doar sa te adaptezi din mers si sa lasi lucrurile in voia lor, intervenind cu mai multa blandete in realitatea ta, indiferent despre ce este vorba. In cariera se pare ca vor fi cele mai atente evaluari, acolo Mercur retrograd te va indema sa-ti reevaluezi pozitia si unele decizii pe care le-ai luat. Ramai vigilent si atent la tot ce se intampla din acest punct de vedere, fii pregatit sa intelegi mai bine anumite situatii, dar nu lua inca nicio decizie definitiva si nu trage concluzii pripite.

Taur

O săptămâna interesantă, atât datorită schimbărilor de ritm pe care și tu le vei simți din plin, dar și datorită nevoii tale profunde de a te conecta cu oameni pe care-i prețuiești și îndrăgești. E o săptămâna a creativității și inspirației, a intuiției și revelațiilor, a ideilor „altfel”. Lasă deoparte nevoia de a contabiliza activitățile sau banii și fii în fluxul creației și generozității. Vei primi multe daruri, în urmă renunțării la control, mai ales că unii oameni din preajmă și unii prieteni s-ar putea să te surprindă cu generozitatea și condescendență lor. În altă ordine de idei, nu e un moment de decizii sau începuturi de proiecte pe termen lung, ci e un moment de revizuire și retrospectivă, reevaluare și ajustare. Iar Mercur retrograd în Capricorn îți va deschide cufărul cu revelații și te va ghida spre o înțelegere mai profundă a unor aspecte ale vieții și existenței.

Gemeni

Cel mai important aspect al acestei săptămâni este legat de Mercur, stăpânul zodiei tale, care și-a început mișcarea aparent retrograda în semnul Capricornului, ar această va dură până pe 8 ianuarie 2017. Așadar, e o perioadă în care nu sunt recomandate tranzacțiile, achizițiile, demersurile riscante care vizează banii și bunurile. În schimb e o perioadă favorabilă pentru a te pune la punct cu unele împrumuturi, returnând și achitând ceva din urmă, sau pentru a descoperi niște detalii pe care le-ai trecut cu vederea și care te-ar putea ajută în anumite acțiuni întreprinse. În altă ordine de idei, Marte se instalează în Pești pentru mai bine de o luna, activând zonă carierei, așa că vei investi multă energie pentru a prinde oportunități de neratat dar și pentru a ține pasul cu responsabilitățile și solicitările dinpre această zonă.

Rac

O săptămâna interesantă, pentru ține. Schimbările de pe cer au impact destul de însemnat, în sensul că te stimulează să schimbi „coregrafia” în viață ta și să privești mai atent la viitorul tău. Mai exact, Marte se mută în Pești până la finalul lunii ianuarie, iar pentru ține e de bun augur, în sensul că îți aduce foarte multe revelații, răspunsuri, inspirație, vești incredibile... Schimbările de percepție, credința, intuiția și creativitatea, dar și capacitatea de a te bază pe latură magică a vieții, te ajută în următoarele săptămâni să treci de niște limite ale minții tale și să creezi niște posibilități frumoase de bucurie și succes pentru întregul an. Pe de altă parte, Mercur își începe mișcarea retrograda și te obligă să-ți revizuiești imaginea, relațiile, contractele și colaborarile. Evită semnarea vreunui contract important sau fii atent la toate detaliile.

Leu


In cazul tau, saptamana aceasta se anunta amestecata, cu multa confuzie si incertitudini. DIntr-odata, ai senzatia ca nu mai poti controla nimic si ca tot ce ai stabilit ulterior, tinde sa se schimbe. E un exercitiu de flexibilitate pentru tine, lucru deloc usor, avand in vedere natura ta destul de greu adaptabila. Va trebui sa te obisnuiesti cu aceasta noua energie data de Marte in Pesti, de pilda, si sa ai mai multa incredere in necunoscut, in ceea ce nu poate fi controlat, in Dumnezeu pana la urma. Daruri multe vei primi daca vei reusi sa te detasezi putin si sa faci mai mult loc muzicii, artei, dansului, blandetii... in viata ta. In alta ordine de idei, Mercur retrograd in Capricorn iti cere reevaluarea unor teste medicale, a unor diagnostice, eventual. Si modificarea unor tratamente sau a unor obiceiuri. Cert este ca e o perioada in care sa fii mai atent la sanatatea ta si la echilibru in toate sensurile. De asemenea, la locul de munca fii atent, pentru ca vei descoperi detalii si solutii pe care nu le-ai observat pana acum. Si nu te mira daca te vei razgandi in privinta unor decizii deja luate.

Fecioară

In primul rand, Marte intra in Pesti si activeaza zona relatiilor, a parteneriatelor si a imaginii publice. E posibil ca in perioada urmatoare sa existe destul de multa tensiune in cadrul acestor relatii, dar si multa energie pentru a revigora ceva care statea sa se ofileasca. Cu alte cuvinte, relatiile se trezesc la viata, chiar daca deseori te vei simti atacat sau solicitat peste asteptarile si vointa ta. Lucrurile nu prea pot fi controlate cand Marte e in Pesti, asa ca nici tu nu vei sti la ce sa te astepti, dat probabil vor iesi niste emotii si resentimente la iveala, atat ale tale cat si ale celorlalti. Partea buna este ca vei trai si experiente dincolo de ceea ce ti-ai imaginat, in sensul frumos, sublim. Pe de alta parte, Mercur retrograd activeaza zona iubirii, iar aici e indicat sa-ti evaluezi atitudinea fata de oamenii dragi si poate sa-ti pui niste intrebari serioase cu privire la ceea ce simti si vrei sa alegi mai departe.

Citeşteşte mai departe pe astrocafe.ro.

În articolul

Horoscop 19- 25 Decembrie: Leu: Schimbări majore la locul de muncă! Decizii de ultim moment!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x