HOROSCOP 19 decembrie - BERBEC: O zi cu multă forfotă la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate

Publicat pe 19.12.2016 la 08:31 Actualizat pe 19.12.2016 la 08:38

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 19 decembrie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 19 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
O zi cu multă forfotă la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate și cu greu se poate cădea la pace cu ceilalți. Nici șefii nu sunt de partea ta, așa încât rezumă-te doar la îndatoririle tale și evită provocările celorlalți. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv și pe segmentele picioarelor. Pe cât posibil folosește remedii naturiste și rezervă-ți momente de odihnă.

Taur
Iubirea sub toate formele ei este tema principală a zilei. Fie că ai de-a face cu persoană iubită, fie cu copiii, inimă ta va vibra la unison cu a celor dragi. Se pot iscă niscai neplăceri, însă cu puțin efort și bunăvoință le vei depăși cu succes. Pe de altă parte, valorifică-ți potențialul creativ abordând un hobby. După-amiază, adună-ți apropiații la o serată amuzantă.

Gemeni
Membrii familiei te solicita din plin. Poate fi vorba despre treburile de rutină ale casei, însă pe de altă parte ți se solicita și ajutor material pentru o rudă aflată în suferința. Ești preocupat mai mult de propria-ți persoană și asta îi poate necaji pe cei din jur. Ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să împaci pe toată lumea. Ești tentat să dai replici tăioase, riscând să-ți strici imaginea publică.

Rac
Se anunță o zi cu multe drumuri pe distanțe scurte. Fie ești nevoit să rezolvi treburi profesionale, fie cineva apropiat are nevoie de suportul tău moral și material. Faptul că există multă agitație în jurul tău și nu prea te poți ocupă de ține, îți da o stare de nemulțumire. Detașează-te de problemele altora și implică-te doar în ce simți tu că îți face plăcere sau îți este de folos.

Leu

Veniturile tale din muncă desfășurată la un serviciu sunt tema majoră a zilei. Poți primi o sumă da bani restanța și favoruri de la colegi sau șefi. Pe de altă parte, regimul muncii este restricționat, incert și foarte ușor se pot petrece răsturnări de situație. Bine ar fi să cheltuiești strictul necesar și să eviți investițiile, împrumuturile sau asocierile în afaceri.

Fecioară
O zi cu stări controversate. Ai tendința de a te implică în mai multe treburi deodată, însă ar fi bine să eviți. Sunt momente favorabile pentru a te îngriji mai mult de trupul și sufletul tău. Programează-te la un tratament cosmetic, la o ședința de masaj sau sauna și gândește-te și la înnoirea garderobei. Ești foarte preocupat de segmentul profesional și cu greu te mai poți ocupă și de altceva.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 19 decembrie - BERBEC: O zi cu multă forfotă la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x