HOROSCOP 19 ianuarie - BERBEC: Desprinde-te de vechi și deschide-ți inima către nou și progres

Publicat pe 19.01.2017 la 08:26 Actualizat pe 19.01.2017 la 08:36

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 19 ianuarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru 19 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Sunt momente bune pentru a-ți pune ordine și disciplină în sectorul partenerial. Se conturează la orizont finalul unor colaborări vechi sau chiar a unei relații de cuplu. Gustul dulce-amar de pe urmă relaționării cu ceilalți este accentuat, însă depinde doar de ține să îmbunătățești lucrurile. Desprinde-te de vechi și deschide-ți inima către nou și progres.

Taur
Cheful de muncă este accentuat, voința este mare, dar putință lasă de dorit. Bine ar fi să te ocupi doar de treburile prioritare. Relațiile colegiale sunt tensionate, de aceea fii prudent. Există conflicte mocnite în sferă muncii. Sănătatea întregului organism este afectată. Totuși, pe cât posibil evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.

Gemeni

Disponibilitatea pentru distracții și aventuri te duce către relații tensionate cu cei dragi. Astăzi este mai dificil să-i antrenezi pe ceilalți în caruselul de activități creative și recreative la care te gândești. Ține cont de părerile celor dragi și temperează-ți reacțiile. După-amiza pot interveni chestiuni profesionale importante. Temperanță în toate!

Rac
Energia zilei îți aduce dorință de a te ocupă de membrii familiei și de treburile domestice. Ești nostalgic și gândurile tale rătăcesc prin trecutul îndepărtat, în care grijile cotidiene erau departe de ține. Trăiește prezentul, bucură-te de tot ce te înconjoară și lasă amintirile neplăcute deoparte. Chiar dacă există tensiuni acasă, în familie ai suficiențe resurse interioare să depășești totul cu bine.

Leu

Mentalul îți este răscolit și cu greu îți găsești cuvintele pentru a comunică cu ceilalți. Bine este să te rezumi la discuțiile strict necesare. Ești înconjurat de rude sau prieteni apropiați binevoitori în aparentă. În umbră, discordia îți pândește momentele de slăbiciune. Ordonează-ți gândurile, depune eforturile necesare pentru a gândi pozitiv și ai mai multă încredere în ține. Călătoriile pe distante scurte frecvente.

Fecioară

Ziua îți aduce cheltuieli neașteptate. Posibil să te îngrijorezi, dar sunt momente pasagere. Fii prudent la fiecare ban cheltuit și la nevoie cere sfaturile cuiva de încredere. Dacă este vorba despre oferte de investiții majore, atunci se impune părerea unei persoane specializate. Energia vitală este fluctuantă, așa încât dozează-ți eforturile și hrănește-te corect.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 19 ianuarie - BERBEC: Desprinde-te de vechi și deschide-ți inima către nou și progres

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x