HOROSCOP 2 decembrie - TAUR: Mari schimbări în plan profesional

Publicat pe 02.12.2016 la 08:07 Actualizat pe 02.12.2016 la 08:17

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 2 decembrie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 2 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Stările tale de spirit sunt schimbătoare, astfel că îți este dificil să te concentrezi pe activități solicitante și pe dialogurile cu ceilalți. Posibil să te necăjești datorită principiilor de viață ale celor apropiați. Ar fi bine să te detașezi de tumultul cotidian și să te gândești la tine și la planurile tale de viață. Sunt momente bune de-ți revizui atitudinea, stilul de viață și relațiile cu ceilalți. Odihnește-te mai mult!

Taur

În plan profesional sunt posibile schimbări, care-ți vor aduce responsabilități noi. Hiba constă în faptul că ți se măresc sarcinile de lucru, dar despre plată aferentă nu se vorbește nimic. De aceea, gândește-te bine dacă accepți ceea ce ți se propune. Va veni și plată, însă când și cum rămâne de văzut. Fii gata să asculți cu atenție ce se vorbește prin preajmă, s-ar putea să primești indicii prețioase.

Gemeni
Ai spor la desfășurarea activităților intelectuale, la planificarea călătoriilor, studiilor sau poți demară un proiect profesional gândit mai demult. Ar fi bine să te sfătuiești cu persoanele instruite din anturajul apropiat și să înveți din experiențele lor. Este posibil că partenerul de viață să îți ceară explicații pentru acțiunile tale.

Rac
Temă principală a zilei o reprezintă cheltuielile personale fie pentru locul de muncă, fie pentru a-ți îmbunătăți sănătatea. Pe de altă parte vei fi nevoit să achiți facturi restanțe, taxe sau alte tipuri de datorii. Partenerul de viață sau rudele vor dori să profite de pe urmă bugetului tău sau a bunurilor tale personale. Cântărește bine lucrurile înainte de a oferi cu generozitate din agoniseala ta.

Leu

Împreună cu partenerul de viață sau colaboratorii vei fi nevoit să discuți cheltuielile comune și modul de folosire și administrare a bunurilor comune. Fii prudent și ține cont de sfaturile sau nevoile celorlalți, pentru că riști să strici relații și situații parteneriale bune. După-amiază, rezervă-ți momente de odihnă, alături de membrii familiei. Ambianță domestica îți priește de minune.

Fecioară
Se anunța o zi cu multă muncă, indiferent că stai acasă sau mergi la serviciu. Ar fi bine să alegi treburile prioritare, pentru că organismul tău este obosit și are nevoie de odihnă și liniște. Cineva din familie te poate rugă să-l ajuți fie cu sfaturi, fie cu bunuri materiale. Gândește-te la propunerilor celorlalți și acționează în consecință.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 2 decembrie - TAUR: Mari schimbări în plan profesional

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x