HOROSCOP 20 decembrie - RAC: Ține-ți echilibrul și fii atent la limbaj, evitând exagerările

Publicat pe 20.12.2016 la 08:23 Actualizat pe 20.12.2016 la 08:41

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 20 decembrie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru ziua de 20 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Luna în Fecioară activează astăzi zona sănătății și a rutinei zilnice. Devii conștient că ceva trebuie schimbat în stilul tău de viață și în programul zilnic, iar acum e momentul potrivit pentru a iniția aceste schimbări care vizează alimentația, programul de lucru, dar și modul de gândire cu privire la viitor. Grijile repetate și emoțiile neexprimate pot sta la bază unor afecțiuni sau a slăbiciunii organismului. Deci aici e nevoie să lucrezi.

Taur

Contextul astral extrem de dinamic al acestei perioade pare să te afecteze mai mult indirect, prin experiențele încurcate și conflictele pe care le vezi și la care asiști, fiind implicați apropiați și cunoștințe. Prin urmare, e bine să rămâi cât mai detașat și să joci rolul de mediator acolo unde poți. În altă ordine de idei, dragostea, compasiunea și cooperarea pot rezolvă multe și pot ușura mult depășirea unor situații tensionate.

Gemeni
Astăzi ai tendința să pui totul sub lupă, astfel că vezi absolut toate scamele, atât în casă, cât și în relațiile cu cei apropiați sau în atitudinea lor. În orice caz, emoțiile sunt intense, sensibilitatea crescută, deci tinzi să exagerezi tot ce vezi, în sensul criticii și chiar auto-criticii. Pe de altă parte, dacă inițiezi acțiuni concrere în sensul ordinii, organizării, curățeniei și chiar a vindecării unor emoții, totul poate decurge mai ușor. E și un moment bun pentru a te debarasa de orice obiect vechi, nefolosibil, din casă.

Rac
Tu ai nevoie de multă prudență în reacții, cuvinte rostite, decizii și acțiuni. Contextul astral tensionat pe semne cardinale are o imensă forță de propulsie dar este și generator de imprudentă. Relațiile, familia, căminul, condițiile de locuit sunt vizate în mod special, aici e posibil deci să aibă loc destul de multe cutremure, cu rol de a te muta pe o nouă direcție. Ține-ți echilibrul și fii atent la limbaj, evitând exagerările în ceea ce afirmi și nu numai.

Leu
Zona banilor primește influența Lunii astăzi, iar contextul este unul tensionat. Asta înseamnă, pe de o parte, că poți face eforturi în sensul depășirii unui impas financiar și poți găsi căi profitabile de a-ți vinde serviciile, iar pe de altă parte tendința spre pesimism este accentuată, precum și tendința de a lua decizii emoționale. Așadar, e nevoie de prudența și răbdare, dar și de mai mult respect de sine prin conștientizarea valorii tale.

Fecioară
Luna stă și astăzi în semnul tău solar, trimite mesaje provocatoare spre zonă familiei și trecutului, prin urmare e posibil să fii copleșit de o serie de situații nerezolvate în trecut care acum păr a fi urgente. E bine să spui ce nu ai spus la timp, să recunoști față de ține unele scăpări în relațiile cu familia și să corectezi ce se poate. Toate astea, fără reproș, ci doar prin împărtășire compasiva.

Citește continuarea previziunilor astrale aici!

În articolul

HOROSCOP 20 decembrie - RAC: Ține-ți echilibrul și fii atent la limbaj, evitând exagerările

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x