HOROSCOP 2017 al semnelor de APĂ: Cum se anunță anul pentru nativii RAC, PEȘTI și SCORPION

Publicat pe 10.01.2017 la 16:05 Actualizat pe 10.01.2017 la 16:55

Principalele previziuni astrale pentru semnele zodiacale de apa.

Vrei să știi cum îți va fi anul acesta? Specialiștii în astrologie îți sar în ajutor și îți prezintă principalele previziuni pentru 2017.

Așadar, dacă te regăsești în cele trei zodii ce aparțin semnelor de apă (pești, rac și scorpion), poți afla în materialul următor cum îți va merge!

Rac
Tu ai foarte multă energie, orientată în special către zona carierei, incă de la începutul anului. Ești hotărât să te ocupi de viitorul și de cariera ta, așa că poți face pași profitabili și poți lupta cu succes pentru drepturile tale, folosindu-te de ideile, mesajele și conștientizările ultimilor ani.

Lunile februarie și martie sunt destul de agitate, cu multă forfotă în zona carierei, poate chiar tensiuni în relațiile cu șefii sau alte autorități din viață ta. În martie-aprilie, ai de revizuit relații la nivel înalt și de clarificat niște detalii care țin de raporturile de forță și nu numai.

Dar e o perioadă importantă în care te lămurești asupra direcției de mers și a poziției pe care o ai sau care ți s-ar potrivi. Și chiar dacă pare că nu progresezi, de fapt eforturile și luptă pentru ceea ce ți se cuvine vor aduce și roade.

Primăvara te găsește în pragul unor decizii importante profesionale, a unor schimbări pe care pare că nu le poți evită și care pot viză carieră, căminul, parteneriatele.

Scorpion
Pentru tine, anul 2017 aduce posibilitatea unei echilibrări și stabilizări, din mai multe puncte de vedere.

Până în octombrie, e important să te ocupi de sufletul tău, să faci incursiuni interioare dese, să meditezi mai mult și să contempli anumite aspecte ale spiritului și ființei tale. Jupiter se află încă în Balanța, în casă a XII-a, unde se ocupă cu protecția ta, dar și cu îmbogățirea din punct de vedere spiritual.

Așadar, mai ai ceva de stat în umbră, într-o zonă de discreție, exersând permanent acceptarea a tot ceea ce este și împăcarea cu trecutul și cu toate alegerile pe care el le conține. Astfel te ajuți să rămâi într-un spațiu de încredere și optimism.

Din octombrie, Jupiter se va instala pentru un an de zile în zodia ta, lucru care se întâmplă o data la 12 ani și energizează foarte mult tot ce ține de imaginea, înfățișarea, atitudinea ta. Începe o etapă în care te vei explora mai mult, vei cunoaște mai mult despre tine și vei avea mai mult entuziasm și bucurie în a face lucruri care altădată ți se păreau grele.

Pești
Un an care începe cu un context astral interesant, parcă indicând faptul că subiectul central al lui 2017 va fi iubirea. Și pasiunea. Cele două planete ale iubirii și dorinței, Venus și Marte, se află împreună în Pești, în prima luna a anului, făcând și o conjuncție. Asta aduce multă pasiune, dorință de a împărtăși iubirea și de a trăi intens, cu inimă plină, tot ce este în viață ta. Nimic nu pare să fie mai important pentru tine, indiferent că ești într-o relație sau nu.

Cei care nu sunt încă într-o relație, în 2017 pot trăi experiențe foarte intense, forme noi de iubire și în general vor pune mai multă pasiune în tot ce creează. Pot cunoaște o persoană fascinantă, dar să aibă grijă la iluziile pe care tind să le proiecteze pe această.

Martie este destul de dificilă, în sensul că va trebui să retragi niște cuvinte, să corectezi niște greșeli de comunicare, sau să revizuiești o relație. Cineva din trecut poate apărea pentru lămuriri, discuții necesare sau stabilirea unor noi coordonate de poziționare unul față de celălalt.

Profesional, în continuare depui eforturi pentru a-ți găsi calea potrivită, de fapt e posibil să o fi găsit deja și acum doar să lucrezi la acordul fîn. În orice caz, în ultimii doi ani, Saturn în casă carierei se pare că pe mulți Pești i-a pus pe altă traiectorie profesională.

Vezi aici mai multe!

În articolul

HOROSCOP 2017 al semnelor de APĂ: Cum se anunță anul pentru nativii RAC, PEȘTI și SCORPION

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x