HOROSCOP 21 decembrie - RAC: E momentul adevărului și a unor alegeri mai clare

Publicat pe 21.12.2016 la 08:33 Actualizat pe 21.12.2016 la 08:42

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 21 decembrie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 21 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Astăzi, relația de cuplu poate cunoaște o stabilizare și armonizare, și asta pentru că va faceți planuri frumoase împreună și aveți încredere în viitor. Poate fi un moment de visare, de depășire a limitelor și granițelor, care te motivează să te uiți la posibilități noi de a merge mai departe schimbând parametrii de gândire.

Taur
Experiențele din sfera muncii și sănătății pot crea liniște interioară și armonie cu cei din jur. Chiar dacă te gândești la o schimbare a stilului de viață și a atitudinii față de sarcinile zilnice, totul decurge cu mai multă pace și naturalețe decât altădată. Ai nevoie de echilibru între viața de familie și cea profesională, prin urmare tot ce se întâmplă acum este pentru crearea acestui echilibru.

Gemeni

Pentru tine, astăzi poate fi o zi de iubire primită și dăruită, o zi dedicată persoanei iubite și/sau copiilor, dar și pasiunii, bucuriei, creativității. Ți-e mult mai clar acum care este drumul pe care vrei să-l urmezi pe termen lung, așa că e momentul să pui în practică alegerile făcute deja în interior, cu încredere și curaj.

Rac
E momentul adevărului și a unor alegeri mai clare în ce privește o situație familială, relația de cuplu, casă și căminul. Astăzi, chiar dacă încă te încearcă un sentiment de nerăbdare și nu ți-e prea clar ce se zărește la orizont, e necesar să recunoști care sunt schimbările benefice, care sunt nevoile tale reale și pașii potriviți de acum încolo.

Leu

Luna în Balanță stă astăzi în zona comunicării și te invită să găsești calea cea mai potrivită și cât mai delicată de a-ți transmite mesajele, fără însă a denatura adevărul și fără compromisuri. Este o zi a negocierii prin definiție, de aceea, inclusiv cu tine e nevoie să negociezi, pentru a-ți fi cât mai ușor indiferent ce intenționezi să faci.

Fecioară
În aceste zile, capeți tot mai multă claritate cu privire la derularea unor proiecte sau la relațiile ce constituie un sprijin real pentru a-ți urmă visele. Siguranță financiară devine subiectul central al zilei, așa că ai nevoie să regandesti niște strategii de câștiguri și cheltuieli, astfel încât să aduci mai multă împlinire în acest segment.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 21 decembrie - RAC: E momentul adevărului și a unor alegeri mai clare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x