Horoscop 22 Aprilie- Vărsător: Eşti convins mai mult ca oricând că vei obţine câştiguri importante din noi activităţi! Ai dreptate!

Publicat pe 22.04.2017 la 07:22 Actualizat pe 22.04.2017 la 07:31

O zi prolifica pentru Varsatori.

Berbec

Zilele acestui sfârșit de săptămâna petrece-le în liniște, departe de forfotă cotidiană. Tu cu ține aveți ce să va spuneți, să concluzionați și să trasați noi direcții de viitor, pentru toate segmentele vieții. În primul rând ai nevoie de o reformulare a concepțiilor și atitudinii față de muncă și implicațiile ei. Sunt momente excelente de a pune în balanța eforturile depuse și plată obținută. Chiar dacă nemulțumirile sunt prezente, acum le poți dizolvă ușor și definitiv.

Taur

Foarte bune sunt întâlnirile și dialogurile cu prietenii la finalul acestei săptămâni. Profită de orice invitație de a ieși în lume, de a primi musafiri sau măcar de a stă de vorba, pe îndelete, prin mijloacele moderne de comunicare. Informații deosebite se vor vehicula în preajmă ta, mai ales legate de segmentul socio-profesional. De asemenea este posibil să afli despre un curs, un program de instruire necesare promovării tale.

Gemeni

Multă lume ta va înconjura în zilele acestui weekend, fie că stai casă, fie că te afli la serviciu. Îți vor fi ascultate vorbele, îți vor fi urmărite gesturile și tot ce ține de prestația ta în față altora. Ideile prezentate de ține vor fi dezbătute ulterior și poate unele contestate. Ar fi bine să-ți temperezi entuziasmul și să vorbești strictul necesar. Pe de altă parte, din situațiile ivite în aceste zile vei avea multe de învățat, mai ales în relațiile socio-profesionale.

Rac

Profită de energia acestor zile și ocupă-te de studiu, asimilarea unor informații deosebite, rafinează-ți sufletul cu muzică bună sau activități culturale. Este posibil să participi la seminarii de weekend unde vei află lucruri noi despre lume și viață. De asemenea te poți gândi la abordarea unor cursuri pe termen lung sau care au legătură cu străinătatea. Călătoriile îndepărtate sunt o altă temă favorizată acum.

Leu

Capitolul financiar este bine aspectat la finalul acestei săptămâni. Este vorba în primul rând de banii și bunurile pe care le administrezi și folosești împreună cu alții. Pe de altă parte se conturează modalități noi de câștig din colaborări. Deocamdată, ferește-te de speculații și de planuri de investiții. Sunt momente bune pentru prospecțiuni. Cheltuielile pot fi frecvențe, în mod special pe facturi, taxe, servicii sau capricii ale celor dragi.

Fecioară

Relațiile parteneriale vor luă o altă turnură în aceste zile de weekend. Este bine să-ți stabilești clar prioritățile, doleanțele și cum dorești să se desfășoare de acum încolo atât relația cu partenerul de viață, cât și relațiile profesionale. Sunt momente deosebite, rare în care poți aranjă lucrurile în favoarea ta și pe termen lung. Evită implicarea în treburile altora și ocupă-te numai de interesele tale. Alții doresc doar să profite de pe urmă ta.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 22 Aprilie- Vărsător: Eşti convins mai mult ca oricând că vei obţine câştiguri importante din noi activităţi! Ai dreptate!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x