HOROSCOP 22 decembrie - GEMENI: Relațiile sentimentale sunt controversate

Publicat pe 22.12.2016 la 08:28 Actualizat pe 22.12.2016 la 08:36

Specialistii au realizat principalele previziuni astrale pentru 22 decembrie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 22 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
O zi excelentă de a te ocupa de relațiile parteneriale și de colaborări. Senzația este că retrăiești anumite etape neplăcute dintr-un trecut îndepărtat și cam așa este. De fapt este o perioadă favorabilă înțelegerii și soluționării conflictelor iscate de ceva vreme. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață, însă răbdarea și discernământul te pot ajută mult.

Taur
Se anunță o zi cu multe treburi la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate, recomandabil fiind să te bazezi doar pe tine însuți. Este posibilă o discuție delicată cu un șef. Pe de altă parte, santatea fluctuează mult, așa încât dozează-ți eforturile și ocupă-te de priorități sau de activități care nu te solicita prea mult. În a două parte a zilei plimbă-te în aer liber, lecturează cărți vesele și odihnește-te.

Gemeni
Relațiile sentimentale sunt controversate. Vrei să iubești, îți dorești să fii iubit, însă ceva parcă îți pune frână. Noțiunea de restricție în acest sector al vieții este des vehiculată în sufletul tău, însă ai încredere în forță astrelor, deoarece acum ești ajutat să înțelegi anumite lucruri legate de relațiile dintre sexe. Pe de altă parte și copiii intră în subiectele principale de astăzi. Spre seară organizează o mică petrecere pentru cei dragi.

Rac
Astrele îți recomanda astăzi capitolul casă, patrimoniu, relații cu membrii familiei. Se poate pune problema schimbării spațiului locativ sau a reparațiilor curente. Nostalgia copilăriei te învăluie pe neașteptate, emotivitatea este la cote înalte, iar farmecul pe care îl obții în urmă acestora îi va încânta pe toți. Există animozități în sânul familiei, dar se pot îndepărta prin tact și diplomație.

Leu
Se pare că astăzi ai o mulțime de drumuri de făcut. Nu prea ai tu chef să pleci la drum pentru a rezolva treburile altora, însă printre acestea le poți rezolvă și pe ale tale. Întâlnirile și dialogurile cu rudele sau prietenii apropiați îți pot aduce vești importante. Fii atent la informațiile primite, dar nu lua de bun chiar tot ce auzi. Spre seară invită-ți prietenii la o reuniune agreabilă.

Fecioară
O zi bună pentru cumpărăturile cotidiene. Banii câștigați din muncă desfășurată te nemulțumesc, însă se pare că ai noroc la banii și bunurile altora. Poți primi cadouri și recompense de care chiar ai nevoie în aceste zile. O mână nevăzută veghează atent asupra ta și la momentul potrivit îți trimite tot ce ai nevoie pentru a te descurcă în viață de zi cu zi.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 22 decembrie - GEMENI: Relațiile sentimentale sunt controversate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x