HOROSCOP 23 ianuarie - GEMENI: Unele colaborări se destramă, dar se face loc pentru altele mult mai profitabile

Publicat pe 23.01.2017 la 08:12 Actualizat pe 23.01.2017 la 08:20

Specialistii au realizat principalele previziuni astrale pentru 23 ianuarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 23 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Este o zi bună în care ți-ai putea reformula sistemul de valori. Posibil prin discuțiile purtate astăzi fie cu persoane aflate în alte țări, fie cu persoane școlite la nivel înalt în ale vieții, să-ți schimbi viziunea asupra cotidianului și de aici chiar să-ți reconfigurezi anumite planuri de viață. Activitățile culturale ți-ar liniști sufletul, așa încât după-amiază vizionează un film bun, o piesă de teatru sau vizitează o expoziție de artă.

Taur
Săptămâna începe cu preocupări legate de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu partenerul de viață, cu rudele sau cu asociații profesionali. Este nevoie să achiți facturi restante, taxe sau alte datorii. Gândești bine, ai idei strălucite, așa încât vei reuși să depășești orice obstacol material pentru a-ți rezolva cele de trebuință și pe deasupra nici să nu rămâi dator.

Gemeni

Ziua îți aduce discuții importante cu partenerul de viață sau cu cei profesionali. Traversezi o perioadă în care îți este greu să-ți aduni gândurile și să fii coerent în explicații. La cote mari este comunicarea nonverbala, așa încât fii atent la mimică, gesturile, limbajul subliminal al interlocutorilor. Foarte posibil că unele colaborări să se destrame, dar se face loc pentru altele mult mai profitabile.

Rac
Începutul săptămânii îți aduce multă treabă în sferă profesională. Elanul de a munci într-un anume ritm impus de tine poate fi obstrucționat fie de colegi, fie pur și simplu de cauze greu de explicat în cuvinte. Selectează-ți prioritățile pentru întreagă săptămâna și ai în vedere și colaborarea cu ceilalți, atunci când este cazul. Forfotă de la serviciu te obosește mult, de aceea fii prudent și ai grijă și de sănătatea ta.

Leu
Gândurile îți zboară la distracții și aventuri. Cu toate că ești foarte solicitat la serviciu îți este greu să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut aici. Se pare că există în preajmă ta prieteni care îți șoptesc diverse informații. Accentul celor aflate vizează relațiile sentimentale și cele cu copiii. De aici apare detașarea ta față de chestiunile profesionale. Ține-te la distanță de oricine dorește să-ți împărtășească din propria-i înțelepciune.

Fecioară
Ambianță casei, dorul de locurile natale și de rude te învăluie astăzi într-un farmec greu de definit. Este o zi favorabilă treburilor gospodărești, dar și dialogurilor cu membrii familiei. Dacă ai ocazia mergi în vizită la rude sau prin locurile copilăriei. Chiar și răsfoitul unui album cu fotografii sau un dialog la telefon cu o rudă dragă ți-ar aduce momente plăcute și liniștite. Fii prudent la cheltuieli și pune bani deoparte!

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 23 ianuarie - GEMENI: Unele colaborări se destramă, dar se face loc pentru altele mult mai profitabile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x