HOROSCOP 24 noiembrie - GEMENI: Răbdare, prudență, temperanță în toate!

Publicat pe 24.11.2016 la 00:57 Actualizat pe 24.11.2016 la 01:01

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 24 noiembrie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 24 noiembrie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Colaboratorii sau partenerul de viață te provoacă mult. Fii prudent si nu exagera. Sunt momente pasagere ce se pot rezolva cu amabilitate. Totusi, se pare ca nemultumirile legate de bani si bunuri materiale exista pe fundalul acestor tipuri de relații. Spre seara, detașează-te de forfota vietii, plimba-te in aer liber sau stai la o șuetă cu cei dragi și de încredere.

Taur
O avalanșă de treburi la serviciu. Chiar dacă iti propui sa rezolvi multe, organismul tau are nevoie de odihna. Relatiile colegiale sunt umbrite, asa ca nu te baza pe ele. Dar, sefii te observa si vor aprecia elanul tau. Ba îți vor oferi sarcini noi de lucru, pe motivul că numai tu ești capabil să le îndeplinești cu brio. Cere ajutorul oamenilor de încredere!

Gemeni
Veselia de care dai dovada te va face remarcat în anturaj. Esti pus pe șotii, dar se pare ca nu prea ai sustinatori. Relatia cu persoana iubita este tensionata si bine ar fi sa lamuresti lucrurile. Chelful de a te îndrăgosti de prima persoană ivită în cale este păgubos pe termen lung. Răbdare, prudență, temperanță în toate! Spre seară odihnește-te conștient!

Rac
Ziua este excelentă pentru segmentul familial. Sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarea interioarelor si a gradinii. De asemenea poți planifica achiziționarea unor bunuri patrimoniale de valoare sau vânzarea celor care îți prisosesc. Se conturează schimbări domestice de anvergură, iar ziua îți va oferi numeroase indicii în acest sens.

Leu
Sunt momente importante în relațiile cu anturajul apropiat. Schimbul de informații te va ajuta să-ți lămurești chestiuni profesionale și să-ți îmbunătățești viața în general. Pe de altă parte vei fi atras de sfera activităților intelectuale. Te poți gândi la implicarea în studii, cercetări, cursuri de scurtă durată, fie ca instructor, fie ca elev. Ambele ipostaze ți se potrivesc.

Fecioara
Chletuielile necesare traiului zilnic alcătuiesc subiectul principal al acestei zile. Pe de altă parte poti primi cadouri si recompense, dar si vesti legate de salarizarea unui loc de munca. Energia vitala fluctueaza mult. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburile prioritare. Dupa-amiaza, o ruda sau un prieten apropiat iti va cere sfatul intr-o chestiune importanta.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 24 noiembrie - GEMENI: Răbdare, prudență, temperanță în toate!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x