HOROSCOP 27 decembrie - BERBEC: Detașează-te de neplăceri și ai încredere că totul va fi bine!

Publicat pe 27.12.2016 la 08:04 Actualizat pe 27.12.2016 la 08:25

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 27 decembrie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 27 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Este o perioadă minunată, pentru că pe de o parte vei reuși să te bucuri de sărbătorile sezonului rece, iar pe de altă parte îți vei rafina sufletul cu activități culturale și filozofice deosebite. Posibil totuși să apăra și un soi de tensiune mentală nedefinită și să iasă la iveală temeri legate de locul de muncă. Detașează-te de neplăceri și ai încredere că totul va fi bine!

Taur
Se pare că vin bani și bunuri fie de la partenerul de viață, fie din colaborarile în care ești implicat. Chiar sunt șanse bune să semnezi acorduri pentru alte proiecte care promit venituri substanțiale pe termen lung. Totul este să nu te grăbești în luarea deciziilor și să verifici propunerile și documentele aferente cu mare atenție. Fii prudent în privința cheltuielilor!

Gemeni
Relațiile parteneriale încep o etapă nouă, de bun augur și pe termen lung. Totuși există animozități deocamdată, fie datorită prietenilor, fie datorită activității profesionale pe care o desfășori. Pe de altă parte sunt șanse să primești o ofertă de colaborare care presupune multă muncă, timp îndelungat. Implică-te serios în segmentul partenerial!


Rac
În plan profesional se deschid oportunități deosebite, însă este vorba despre lucrul în echipă sau postură de subaltern. Cu toate că este dificil să suporți regulile și ordinele unui șef, până la urmă te vei conforma situației. Este în beneficiul tău să profiți de șansele ivite la locul de muncă. Poate fi vorba și de un nou loc de muncă cu efecte pe termen lung.

Leu
Creativitatea este accentuta, astfel că ai putea realiza, fără să-ți dai seamă, adevărate opere de artă. Dorința de distracții și aventuri poate fi umbrită de begetul disponibil pentru așa ceva. Însă te poți bucura de toate dacă prievesti altfel viață și evenimentele ei. Este rost de implicare în idile sau de a te îndrăgosti din nou de vechiul partener.

Fecioară

Ziua favorizează treburile gospodărești, planurile de curățenie, achiziții patrimoniale, vizite la rude și dialogurile cu membrii familiei. Depinde numai de ține cum gestionezi discuțiile și cum programezi treburile. Ceilalți te vor urmă îndeaproape, chiar dacă mai întâi vor comenta vehement propunerile tale. Totuși ține cont și de sugestiile lor. Va fi în folosul tuturor.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 27 decembrie - BERBEC: Detașează-te de neplăceri și ai încredere că totul va fi bine!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x