HOROSCOP 27 ianuarie - LEU: Din punct de vedere financiar, ești norocos

Publicat pe 27.01.2017 la 08:42 Actualizat pe 27.01.2017 la 08:48

Specialistii au realizat principalele previziuni astrale pentru 27 ianuarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 27 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Pune-ți în valoare inteligență și ingeniozitatea, dâra fără a le invadă spațiul celorlalți. Și acceptă că, uneori, chiar și tu te poți înșela. De asemenea, dacă afli de un succes al unui prieten, lasă-te inspirat și fii generos cu aprecierile. Astăzi, se pare, graniță dintre inspirație și invidie este foarte fină.

Taur

Luna plasată în zonă carierei te ajută să găsești niște soluții excelente, originale și chiar nonconformiste, la o problemă din zonă profesională. Totul este să ai și răbdarea de a le comunică mai departe sau de a le susține în față șefilor. Asta pentru că ai tendința de a fi destul de impulsiv, precipitat sau foarte sensibil la refuzuri sau critici.

Gemeni

Astăzi, probabil că vei face multe drumuri sau vei da multe telefoane, în scopul de a obține o aprobare, un document sau a rezolvă o problemă de natură juridică / administrativă. Adevărul este că reușești să fii foarte convingător, chiar dacă uneori vei avea tendința să ridici tonul sau să manipulezi. Dacă pleci la drum, fii prudent, mai ales dacă șofezi.

Rac
Probabil că astăzi îți vei folosi inteligență și intuiția pentru a descoperi în jurul tău noi surse de bani. Ești foarte abil în a te folosi de resursele, abilitățile și calitățile altora, pentru a "ciupi" un câștig. Pe de altă parte, este posibil că cineva să te recomande undeva sau să cunoști niște persoane cu care poți crea relații, chiar asocieri fructuoase.

Leu

E clar că îți place să atragi toate privirile și admirația asupra ta, ceea ce nu e greu deloc pentru ține, doar că astăzi încearcă să nu forțezi notă. În același timp, e bine să eviți discuțiile aprinse, mai ales dacă participi la discuții importante sau la negocieri. Din punct de vedere financiar, ești norocos.

Fecioară

Înspre activitățile profesionale se pare că se îndreaptă cea mai mare parte din energia de care dispui. Acolo e nevoie de reinventare, de idei noi, de originalitate. Iar ziua de astăzi îți oferă contextul astral propice, pentru a aduce ceva nou și a face schimbări. Numai că, e nevoie să renunți la unele idei fixe și să fii receptiv și la ideile colegilor mai tineri.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 27 ianuarie - LEU: Din punct de vedere financiar, ești norocos

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x