HOROSCOP 28 decembrie - RAC: O zi cu multe controverse în segmentul profesional

Publicat pe 28.12.2016 la 08:39 Actualizat pe 28.12.2016 la 08:44

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 28 decembrie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru 28 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Posibil să constați astăzi că filozofia de viață abordată până acum este depășită și trebuie să faci corecții serioase, atât în gândire cât și în relaționarea cu ceilalți. Temerile sunt majore pe seamă faptului că evenimentele în care ești implicat se pare că te depășesc. Și totuși, dacă te gândești pe îndelete, dacă accepți și alte păreri mai ales cele privitoare la personalitatea și manifestările tale ai șanse minunate de evoluție și progres.

Taur
Izolează-te în mijlocul celorlalți și observă ce se petrece. Chiar dacă gândurile neliniștitoare privitoare la banii și bunurile comune cu alții te curtează frecvent, cu puțin efort și bunăvoință poți scăpa de ele fără probleme. Evită dependența de ceilalți, de reacțiile sau vorbele lor! Ceea ce observi astăzi te va ajută să iei decizii importante în următoarele zile, legate de felul în care să abordezi necesitățile materiale.

Gemeni
Cei cu care vii în contact astăzi sunt fațete ale tale, indiferent că îți place sau nu ce vezi. De aceea, schimbă-ți atitudinea și privește atent cu cine te întâlnești sau ce vorbești. Vei constată că obții informații utile despre cum să îți îmbunătățești stilul de viață, felul de a fi sau de a te raportă la ceilalți. La amiază pot surveni disonanțe în segmentul profesional, dar sunt momente pasagere. Seară, odihnește-te activ, tăifăsuind cu cei dragi.

Rac
O zi cu multe controverse în segmentul profesional. Dacă în primele ore ale zilei ești pornit să faci multe și mărunte, pe măsură ce acestea trec, energia vitală scade și va fi mai dificil să te implici în prea multe activități. În special în intervalul în jurul prânzului, ar fi bine să fii prudent și detașat de toate. Provocările vin dinspre colegi care vor să le rezolvi tu sarcinile de lucru. Seară aduce bucurie și relaxare, alături de cei dragi.

Leu
Dorința de a fi alături de cei dragi, de a-i spijini așa cum poți este mare și destul de ușor de îndeplinit. Totul este să faci abstracție de faptul că ei îți vor răspunde altfel decât preconizezi tu. Miezul zilei poate aduce disensiuni amoroase și vorbe neplăcute din partea altora. Tentația de a-i mulțumi pe alții oferindu-le bani sau cadouri este păguboasă pentru bugetul tău, iar ei vor aprecia prea puțin.

Fecioară

Chiar dacă tu dorești să te bucuri în continuare de confortul și siguranță casei tale, dinspre segmentul profesional vin provocări deosebite. Ori trebuie să rezolvi rapid sarcini de lucru, ori te roagă un coleg să-l ajuți, ori partenerul de viață pune pe umerii tăi diverse treburi care trebuiau rezolvate demult. Tu selectează-ți prioritățile și învață să spui nu, indiferent despre cine sau ce este vorba.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 28 decembrie - RAC: O zi cu multe controverse în segmentul profesional

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x