HOROSCOP 28 noiembrie - GEMENI: Sănătatea este vulnerabilă, deci odihnește-te!

Publicat pe 28.11.2016 la 07:28 Actualizat pe 28.11.2016 la 07:34

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 28 noiembrie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 28 noiembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
O zi potrivită cumpărăturilor, dar și achitării datoriilor de orice fel. Plăteste-ți taxele, impozitele sau să-ți verifici situația creditelor sau economiilor. Unii se pot ocupă cu succes de actele specifice moștenirilor sau partajelor unui divorț. Se recomanda prudența și discernământ, întrucât se anunța evenimente importante la capitolul financiar. Spre seară, detașează-te de problemele cotidiene.

Taur

Subiectele principale ale zilei sunt relațiile parteneriale și colaborarile. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață. Evită combativitatea și fii mai înțelegător! O relație veche se poate sfârși sau poate apărea în preajmă ta o persoană interesată să colaboreze cu ține. Beneficiezi de multă energie și idei bune, așa încât pune-ți ordine în toate tipurile de relații.

Gemeni
Se anuntă o zi incărcată la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate, așa încât recomandabil este să te bazezi doar pe forțele tale. Evită provocările și ocupă-te doar de treburile tale. Sfatul astrelor este să îți schimbi atitudinea față de muncă și implicatiil ei. Chiar dacă apar și neplăceri, vei reuși să depășești totul cu bine. Sănătatea este vulnerabilă, deci odihnește-te.

Rac
Distracția și voia bună îți deschid săptămâna. Este o zi potrivită de a te ocupa de un hobby. Relația cu persoană iubită este tensionată, dar cu prudența vei reuși să aduci lucrurile pe făgașul cel bun. Copiii și problemele lor sunt un alt subiect favorit. O discuție cu un prieten te-ar putea pune pe gânduri. Selectează veștile pe care le afli și evită concluziile de moment.

Leu
Casă și activitățile ei îți cer atenție și eforturi susținute astăzi. Curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajarile interioare le poți face mai ușor. Membrii familiei îți sunt alături. Chiar dacă există și discuții contradictorii se poate ajunge la pace. Totuși, ceva se va schimbă în zona casei și a relațiilor cu familia. Găsește un echilibru între viață privată și cea socială.

Fecioară

Începutul săptămânii te pune pe drumuri. Dacă ești nevoit să călătorești, fii prudent și verifică atent toate detaliile legate de drum. Sunt favorizate examenele, interviurile sau demersurile pentru finalizarea sau începerea unor cursuri planificate mai demult. Spre seară, întâlnirile și dialogurile cu rudele sau prietenii apropiați îți pot oferi momente plăcute și vești interesante.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 28 noiembrie - GEMENI: Sănătatea este vulnerabilă, deci odihnește-te!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x