HOROSCOP 29 decembrie - RAC: Se deschide un nou capitol partenerial

Publicat pe 29.12.2016 la 08:37 Actualizat pe 29.12.2016 la 08:47

Specialistii au realizat principalele previziuni astrale pentru 29 decembrie.

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 29 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Se conturează o nouă etapă socio-profesională, începând de astăzi. Turnurile de situație din segmentul muncii și al imaginii publice sunt răscolitoare și total neașteptate. Controlează-ți reacțiile, evită să-ți prezinți opiniile și fii atent la ce spun ceilalți. Vei descoperi și înțelege multe aspecte printre rânduri. După-amiază rezervă momente de odihnă. O discuție cu cineva drag și de încredere te ajută mult.

Taur
Ziua îți aduce o mare deschidere mentală și posibilitatea de aborda, de acum încolo, un alt sistem al valorilor morale și spirituale. Este nevoie de prudență pentru că există riscul suprasolicitării nervoase și de aici pot apărea discuții contradictorii cu ceilalți. Creionează planuri noi de călătorie sau de studii pe termen lung. Spre seara sunt momente favorabile activităților culturale, alături de cei dragi.

Gemeni
Aspectele financiare comune cu alții reprezintă un subiect important astăzi. Este vorba despre rezolvări financiare trenante de genul achitarea unor facturi, lămurirea unor documente financiar-contabile sau demararea unor planuri de investiții. Începe o etapă nouă vizavi de acest capitol, astfel că se deschid variante noi de a-ți îmbunătăți veniturile și de a opera acele schimbări necesare în atitudinea ta față de bani, bunuri și implicațiile lor.

Rac
Se deschide un nou capitol partenerial. Sunt șanse de a discuta, de a negocia poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru sau într-un parteneriat matrimonial. Ar fi bine ca totul să rămână, deocamdată, la stadiul de discuții, iar luarea deciziilor și acțiunea propriu-zisă, lasă-le peste câteva zile. Este posibil să apară răsturnări de situație, să te răzgândești, pentru că există detalii importante pe care le vei afla mai târziu.

Leu
Ar fi bine să-ți dozezi eforturile astăzi, pentru că energia înconjurătoare te predispune la oboseală, acțiuni haotice și confuzie mentală. La locul de muncă începe o etapă nouă, care presupune, pe lângă responsabilități noi și reluarea unora vechi. Vei descoperi ușor ce a rămas nefinalizat sau ce trebuie reluat de la capăt. Sănătatea este vunerabilă, dar evită pe cât posibil analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale.

Fecioara
Relațiile amoroase încep un nou capitol, dar poate fi vorba mai mult de revigorarea unei relații vechi sau de o alegere ticluită demult, respectiv de a te implica într-o relație cu cineva observat și dorit în trecut. Se recomandă prudență, pentru că este rost de autoamăgire, confuzie mentală și decizii proaste. Și relațiile cu copiii încep o etapă nouă, dar una la care nici cu gândul nu gândești. Răbdare, înțelegere, toleranță!

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 29 decembrie - RAC: Se deschide un nou capitol partenerial

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x