HOROSCOP 29 noiembrie - RAC: Așteaptă-te la neașteptat, în sensul bun

Publicat pe 29.11.2016 la 08:05 Actualizat pe 29.11.2016 la 08:14

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 29 noiembrie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 29 noiembrie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Astăzi este Luna nouă în Săgetător, situată în zonă evoluției și viitorului, în cazul tău. Dacă auzi o chemare spre alte zări, către o nouă viziune, idee, plan sau chiar alt loc în care să trăiești, acordă-i atenție, este ceea ce ar putea schimbă în mod miraculos realitatea ta. Acesta este un moment al unui nou start în viață, pentru ține. Ești dispus să lași trecutul în urmă și să renunți la convingerile care te opresc să înaintezi cu bucurie?

Taur

Probabil că pentru tine, această Luna nouă în Săgetător aduce mai multă conștientă în ce privește parteneriatele, partajele, resursele puse în comun cu alții. E momentul să închei niște capitole care au fost păguboase și/sau dureroase, chiar dacă asta presupune să renunți la ceva ce crezi că ți se cuvine din punct de vedere material. Renunțând să mai lupți pentru a păstra ceva, faci loc pentru și mai multă abundență în viață ta.

Gemeni
Poate una dintre cele mai puternice și importante zile din acest an. Un moment de bilanț în ce privește relațiile și parteneriatele, imaginea publică și rezultatele în plan social. Acum e momentul să decizi tranșant, cu cine mergi mai departe și cum. Luna nouă în Săgetător promite să-ți deschidă noi orizonturi și perspective, dacă ești dispus să lași o parte din trecutul tău în urmă. Chiar și numai prin renunțarea la resentimentele față de cineva.

Rac
Pentru tine, Luna nouă în Săgetător poate fi o trambulină care te aruncă pur și simplu într-un spațiu mult mai ofertant și expansionat, în ce privește carieră și muncă zilnică. Pentru asta, e nevoie să sari. Ceva știi că trebuie să se schimbe, că lucrurile nu mai pot continuă așa, iar dacă îți asumi riscul de a fi judecat și dacă ești dispus să lași în urmă ceva nefuncțional, poți face un salt în direcția adecvată și acordată cu nevoile și dorințele tale. Așteaptă-te la neașteptat, în sensul bun. Și primește!

Leu
Schimbare de percepție, înnoire a viziunii, renunțare la puncte de vedere limitative, deschidere spre noi orizonturi. Așa se poate descrie momentul în care te afli și marcajul realizat de Luna nouă, astăzi și în zilele următoare. Fii atent la semnalele primite, la revelațiile și deschiderile care apar. Fii atent, de asemenea, la proiectele noi în care simți să te implici. Nimic din ce e nou nu e de neglijat sau de refuzat din oficiu.

Fecioară
Toate credințele tale despre ce meriți și nu meriți, despre ce poate fi primit ușor și ce nu, te-au adus în punctul de a percepe nevoia sub multe forme ale ei. Astăzi, Luna nouă în Săgetător te provoacă să te deschizi și să permiți să primești mai mult, din surse pe care le știi și din cele pe care nu le știi încă, având mai multă încredere în susținerea universului necondiționată și nelimitată. Cere și apoi primește.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 29 noiembrie - RAC: Așteaptă-te la neașteptat, în sensul bun

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x