Horoscop 31 octombrie: Balanță - cauți experiențe ieșite din comun în zona exprimării creativității dar și în relația cu persoana iubită. La ce trebuie să fii atent în ultima zi din octombrie

Publicat pe 31.10.2017 la 09:46 Actualizat pe 31.10.2017 la 09:53

Previzuni pentru ultima zi din octombrie.

Berbec

Astăzi, evită să te poticnești în orele dimineții de un oarecare scepticism privind resursele de care dispui, fiindcă îți vei recăpăta forțele și încrederea de a încerca o nouă strategie privind viitorul. Ai parte de multă energie mentală și ar fi indicat să o valorifici în perioadă următoare prin implicarea în activități de grup sau demersuri umanitare.

Taur

Nu te lasă afectat de lipsă de încredere a partenerului tău și mergi cu încredere pe un nou drum, cu scopul de a te evidenția prin ceva inedit. Versatilitatea mentală îți este de ajutor atunci când ai de-a face cu sectorul bănesc însă un program bine stabilit este posibil să ți se pâră monoton. Important este să înveți să direcționezi în mod constructiv și realist resursele energetice dar și pe cele materiale.

Gemeni

Luna activează zonă carierei și te infuzează cu multă creativitate, dar și o oarecare indecizie și sensibilitate. Profită de abundență de idei, mai ales de acele sclipiri inspirate și îmbrățișează cu curaj tot ce e nou și de la care ai ceva de învățat. Ține-ți aproape oameni cât mai originali, cu vederi ample, alături de care poți formă parteneriate avantajoase.

Rac

O zi inspirată, pentru ține, în sensul că primești mesaje, accesezi informații interesante din sfere înalte, îți vin idei și capeți o înțelegere nouă. Fie că ai în vedere recăpătarea controlului în relația intimă sau în afaceri, vei avea nevoie să te încrezi în puterea ta intuitivă dar și să faci uz de multă originalitate.

Leu

Astăzi este adusă în prim-plan importantă comunicării în relațiile parteneriale pe care le vrei cu totul speciale, cu oameni cât mai stimulativi din punct de vedere intelectual. Ideile tale creative sunt expuse într-o manieră inovativa dar și convingătoare, mai ales în cadrul cercurilor în care activezi însă încearcă să nu mentalizezi excesiv contactele ce au nevoie în primul rând de exprimarea sentimentelor.

Fecioară

Zonă parteneriatelor este astăzi puternic activată, având posibilitatea de a ieși în evidența prin abilitățile tale de comunicare. Vei fi stimulat să apelezi la cele mai nonconformiste abordări, la lucrul în colaborare dar și la gestionarea tendinței de a acționă dezorganizat, fapt care îți poate afecta organismul.

Balanță

Renunță la tendințele conservatoare care te pot încerca la începutul zilei și bazează-te pe capacitatea ta de a învață din orice întâlnire care presupune un schimb de idei. Totuși, ține cont de tendința de a privi în mod subiectiv lucrurile. Tinzi să cauți experiențe ieșite din comun în zonă exprimării creativității dar și în relația cu persoană iubită sau cu copiii.

Scorpion

Astăzi ești provocat să treci peste sentimentul de neîncredere și peste o oarecare rigiditate afectivă, cu atât mai mult cu cât vei încerca să treci prin filtrul minții stările tale emoționale. Vei fi motivat să investești pe viitor mai multă energie pentru a fi alături de cei dragi, pentru o renovare a casei sau pentru modificarea în mod inedit a programului, astfel încât să lucrezi de la domiciliu.

Săgetător

Originalitatea în exprimare și demersurile de natură intelectuală pot fi potențate de sclipirile tale de intuiție dar mai ales de abilitățile de comunicare și de negociere. Totuși, ai în vedere tendința de a fi subiectiv precum și necesitatea de a păstra o constanța a acțiunilor tale, fără a te opri doar la nivel declarativ. Direcționează-ți constructiv energia și vei putea realiză multe.

Capricorn

Vei fi absorbit de programul de la locul de muncă și de necesitatea de a schimbă idei cu colegii tăi pentru a găsi modalități noi de a obține pe viitor mai mulți bani. Nu ignoră mesajele intuitive și nici experiențele celor din familie care pot stă la bază unor idei originale.

Vărsător

Ai energie din plin și entuziasm de a experimenta, de a te individualiza prin acțiuni nonconformiste. Va trebui totuși să nu acționezi în mod haotic. Mentalul alert și gândul la planurile tale de viitor te împiedică să te relaxezi la propriu, însă vei găsi reconfortant orice schimb stimulant de idei și un program cât mai variat.

Pești

Astăzi, ar fi indicat să dedici mai mult timp pentru a discută cu cei din familie dar și a reflectă în liniște asupra noilor tale strategii. Vei avea nevoie de o perioadă în care să-ți ții acțiunile departe de ochii lumii, de a lucra mai mult pe cont propriu, sau poate pentru a unor demersuri cu caracter umanitar. Urmează- cu intuiția visele delimiteza clar realul de imaginar.

În articolul

Horoscop 31 octombrie: Balanță - cauți experiențe ieșite din comun în zona exprimării creativității dar și în relația cu persoana iubită. La ce trebuie să fii atent în ultima zi din octombrie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x