• MARTI, 04 APRILIE 2017

  HOROSCOP 4 aprilie - RAC: Ești susținut și poți avea succes în toate proiectele

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 4 aprilie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Intuiția este cheia care deschide absolut toate ușile astăzi, așa că fă bine și ascultă ce ai să-ți spui, înainte să-i întrebi pe ceilalți sau să ceri sfaturi. Astăzi, abordarea ceva mai profundă a lucrurilor, mai ales în sferă finanțelor și a afacerilor, îți poate aduce răspunsuri extrem de valoroase care-ți schimbă percepția și, deci, rezultatele. Legăturile familiale și un mediu sănătos acasă îți sunt de un real sprijin, așa că e esențial să fii cel care, dacă nu aduce pacea, măcar o menține.

  Taur
  E timpul pentru ceva nou, poate un proiect nou sau doar schimbarea tacticii de lucru, cu mai multă flexibilitate și receptivitate. Luna se află astăzi în Rac, în zonă comunicării, semn că orice demers și activitate propusă depinde de cuvintele pe care le alegi și de momentul în care le rostești. Intuiția te va ghida să faci acele alegeri care-ți sunt potrivite, dar nu te crampona prea mult de agendă, ci permite unor schimbări să apăra în program.

  Gemeni

  Luna în Rac activează zonă finanțelor și trezește în tine nevoia de a te situa într-o poziție de siguranță din acest punct de vedere. Ai grijă însă că nevoia de siguranță să nu se transforme în zgârcenie, suspiciuni, frici și obsesii care te pot opri să creezi și să te bucuri de ține. Pe de altă parte, ziua de astăzi creează contextul energetic favorabil pentru a descoperi care sunt nevoile tale reale și care ar fi posibilitățile pentru a le împlini. Relațiile apropiate necesită ajustări, deci și în această direcție ar fi bine să te concentrezi.

  Rac
  Simți nevoia de siguranță, de o anumită claritate și coerentă în proiectele tale, dar mai ales ai nevoie să știi pe cine te bazezi în tot ceea ce întreprinzi. Cumva, cauți să simți pământul sub picioare, urmărind rezultate palpabile și nu doar vorbe și promisiuni. În altă ordine de idei, chiar dacă noul și schimbările îți dau fiori, fii ceva mai deschis în față elementelor noi care apăr și evită suspiciunile exagerate în ce-i privește pe ceilalți. Ești susținut și poți avea succes în toate proiectele legate de comunicare și publicitate.

  Leu
  Nevoia de control și teamă că ai putea pierde ceva te pot epuiza din punct de vedere emoțional și psihic. E o zi a conștientizărilor în ce privește modul în care faci lucrurile de obicei și a schimbărilor posibile în acest sens, astfel încât să dai jos o presiune pe care ți-ai pus-o singur pe umeri. E timpul pentru o viziune îmbunătățită și o atitudine ceva mai relaxată în față vieții de zi cu zi. Dacă pentru asta e nevoie să te izolezi astăzi și să-ți iei o pauză de la tot, fă-o.

  Fecioară
  Să fii cine ești, să spui ce crezi și să urmezi drumul tău, sau să faci compromisuri de teamă judecăților celorlalți? Iată dilema în care e posibil să te afli astăzi, mai ales dacă este vorba despre a luă o decizie legată de trierea unor proiecte sau de o schimbare de direcție și/sau de atitudine. Oricum, n-ar fi rău să te întrebi ce îți ia din putere, unde faci compromisuri, cui îi cedezi responsabilitatea bucuriei tale și ce relații pot fi îmbunătățite prin schimbări în interiorul tau…

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 75 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 77 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 80 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 81 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »